reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nabór 2007/2008 rozpoczęty

reklama
U nas też trzeba od nowa.Łącznie z pieczątkami z zakładów pracy.
A u nas cuda się dzieją - Filip już czwarty tydzień idzie do przedszkola i ani widu żadnej choroby -hurraaaa! Oby tak dalej:-D

pozdrawiam
nikita

Ha, u nas już nie jest okay, zapalenia spojówek, kurczę, jak się już nic innego nie mogło przyplątać, to coś takiego..... no nie ma spokoju:szok:

pozdrawiam
nikita

Sylwia, no właśnie, ja też już to mam.... dziecku przeszło...na mnie. Wyglądam jak mutant:szok:.

pozdrawiam
nikita

moze szybko ustapi i juz bedzie ok.. podobno panuje tez opryszczka i jak raz sie zlapie to potem non stop powraca..

Wątek przedszkolowy jakoś nam zamarł, co u Was i Waszych dzieciaczków? U nas prawie sielanka, Filip zaczął prawie normalnie jeść w przedszkolu, zjada zupki, kanapki i parę innych rzeczy, których dotąd nie jadł. Anemię zwalczyliśmy, choróbska odpuściły i chodzi tydzień w tydzień do przedszkola, ma tam nawet najlepszego kumpla. No i wywiesili już u nas listę przyjętych na następny rok przedszkolny - oczywiście jesteśmy na niej. Mam tylko zgryz z dniem matki w przedszkolu - w zeszłym roku był 26,więc teraz zawczasu załatwiłam sobie wolne w pracy na 26, a tu się nagle okazuje, że impreza jest trzy dni później, festyn dla dzieciaków połączony z dniem matki. A ja akurat w ten dzień mam dyżur w pracy do 19.30...:baffled::baffled::baffled:... i już nie mogę wziąć wolnego ani zamienić. Kurczę, tak strasznie żałuję, no i Filipa mi żal, cóż, jedyne wyjście, to tata pójdzie w zastępstwie, mam nadzieję, że mały jakoś to przełknie, ostatecznie lepiej tak, niż gdyby żadne z nas nie przyszło.
Ciekawa jestem, co u Was słychać. Czy w Waszych przedszkolach są przewidziane jakieś zajęcia dodatkowe typu angielski czy coś podobnego od przyszłego roku przedszkolnego? U nas mają być od września, jak będzie w starszej grupie i zastanawiam się, czy z tych zajęć nie skorzystać.

pozdrawiam
nikita

Witam. Ja zapisuje od nast roku szkolnego Doriana na angielski. Narazie to bankrutuje :) teraz wycieczka do krakowa, Potem imprezka na dzi "rodzicow" potem jada do zoo..

reklama
Do góry