AlfaBeta111
Fanka BB :)
Witajcie. Ja rowniez jestem tu nowa, swierza mama dwojki dzieci rok po roku. Syn z maja 2014 a corka urodzila sie w ostatnie dnu grudnia 2015. Czyli fuksem rok po roku. Roznica 19miesiecy.
Pierwszy porod przez cc - syn ulozenie miednicowe.
Drugi porod przez cc - stan po cieciu i krotka przerwa miedzy cc.
Ginekolog przy drugiej cc mowi ze na moim miescu nie ryzykowalby z trzecin bo macica (szwy) moze ciazy juz nie wytrzymac. Nawet dobrze bo nie planiwalam trzeciego.
Jutro zostaje pierwszy dzien sama z dziecmi. Maz do pracy wraca jestem tym lekko zestresowana.
A co do wrednych lekarzy upominajacych mala roznice wieku to chyba jacys walnieci. A tekst to trzebabylo miec blizniaki mnie totalnie rozlozyl,... jakby mozn bylo miec wybor...
Pierwszy porod przez cc - syn ulozenie miednicowe.
Drugi porod przez cc - stan po cieciu i krotka przerwa miedzy cc.
Ginekolog przy drugiej cc mowi ze na moim miescu nie ryzykowalby z trzecin bo macica (szwy) moze ciazy juz nie wytrzymac. Nawet dobrze bo nie planiwalam trzeciego.
Jutro zostaje pierwszy dzien sama z dziecmi. Maz do pracy wraca jestem tym lekko zestresowana.
A co do wrednych lekarzy upominajacych mala roznice wieku to chyba jacys walnieci. A tekst to trzebabylo miec blizniaki mnie totalnie rozlozyl,... jakby mozn bylo miec wybor...