reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Zauważyłam, że wydaje miłe dla ucha dźwięki, fajne melodie. A regulacja głośności to świetna sprawa ;-)

reklama
Angun twój post spadł mi z nieba u mnie w komisie dziecięcym jest taka sama kula za 30 zł i właśnie nie wiedziałam czy ja kupić czy nie, sama nie zdąże jutro po nią iść i muszę wysłać męża a on taki niezbyt gramotny do wyboru zabawek dla dzieci więc zawsze to lepiej mieć opinię od mamy:-D:-D

Ja dziś dla Liwia kupiłam w H@M 2 sukieneczki na lato, top, majteczki, szorty zakupy uważam za udane, :-):tak:

w lupie jak byłam w sobotę tak na szybko udało mi się wyłowić letnią sukieneczkę z H@M za 7zł, fajna kolorowa :tak:

My z firmy Vtech mamy krówkę interaktywną i telefon Liwia uwielbia bawić się tymi zabawkami:tak:

Gola ja ostatnio w Biedronce kupiłam fajną książeczkę z FisherPrice, może uda mi się jeszcze coś upolować w Biedronce chodź przyznam że rzadko tam zaglądam, :tak:

Dziewczyny dajcie znać jak te grające kule wpływają na rozwój raczkowania maluchów :) I czy są nimi zainteresowani :)

kochane doradźcie, planuje małe zakupy na allegro dla małego, przede wszystkim części garberoby, śliniaki, rajstopki, skarpetki... W trakcie buszowania znalazłam coś takiego....

SOCK ONS nakładki na skarpetki 6-12m-cy GRATISY!!! (2288266352) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

NIEZWYKŁY ŚLINIAK - CHUSTKA Dribble Ons 13 KOLOR (2316937686) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

co o tym sądzicie? Warto "zainwestować" ?? Przyznam, że gubienie skarpetek to ulubione zajęcie Olka, a moje niemałe utrapienie, bo to zmarzluch jest.... No i ta chusta, zdecydowanie lepiej wygląda niż zwykły śliniak i wydaje mi się, że może być całkiem funkcjonalna....

reklama
Julianna dla mnie chustka jako śliniak jest zbędny ja mam 2 pieluszki tetrowe przeznaczone do karmienia robię z nich taki duży śliniak zakładam pod szyje i ma całe rączki, nóżki zakryte ja się śmieję bo wygląda jak by u fryzjera była więc sam musisz zdecydować czy to jest niezbędne

nakładki na skarpetki też bym nie kupiła bo teraz coraz cieplej i gołe stopy muszą oddychać Liwia dziś np. cały dzień była bez skarpetek :tak:

ale jak wiadomo decyzja należy do ciebie:tak:

Do góry