reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kosmetyki dla dzieci i dla mamy

Jako młoda mama z pewnością duża uwagę przykładasz do pielęgnacji i higieny swojego maleństwa . Zdajesz sobie sprawę , że skóra maluszka jest wrażliwa i delikatna przez co potrzebuje specjalnie dostosowanych dla niej kosmetyków. Właśnie , które kosmetyki będą najlepsze? Jakiej marki kosmetyki wybrać ? Wybór jest ogromny i stojąc przed półką sklepową lub przeglądając sklepy internetowe możesz mieć nie lada dylemat .... ja przyznam , że miałam .

Specjalnie dla Wszystkich Mam utworzony został serwis
Kosmeland. Kosmetyki dla dziecka i mamy . gdzie prezentowane są kosmetyki dla dzieci różnych marek oraz ich serie . Ułatwi on wybór odpowiedniego produktu – zaczynając od mydełka a kończąc na pieluszkach .

Oczywiście wiemy również jak ważna jest pielęgnacja skóry mamy , tak w okresie ciąży jaki po urodzeniu dziecka . Stworzony został zatem specjalny dział prezentujący kosmetyki dla Ciebie !

Jeżeli , Drogie Mamy macie już jakieś doświadczenia z kosmetykami dla dzieci serdecznie zapraszamy do pozostawiania swoich ocen oraz opinii, które przydadzą się innym młodym mamom.
Zajrzyjcie także na kosmelandowe forum dyskusyjne , gdzie mile widziane będą rozmowy na temat pielęgnacji i higieny dziecka oraz używanych produktów .Jeżeli natomiast macie jakieś wątpliwości lub pytania, same zakładajcie wątki . Portal kosmeland.pl zaprasza Wszystkie Mamy ! Kosmeland. Kosmetyki dla dziecka i mamy .

Dziękuję za pozwolenie naumieszczenie zaproszenia !

reklama
Ja polecam firmę Ziaja. Ma ona fajne kosmetyki zarówno dla mamy jaki i dla maluszka. Używam kosmetyków tej firmy już bardzo długo i jestem bardzo zadowolona. Dla wrażliwej skóry mojego maluszka też okazały się idealne. Nie powodują żądnych podrażnień, a idealnie nawilżają.

Do góry