reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Julianna nam udalo sie kupić skarpetki z lużnym ale szerokim ściągaczem a wiec nie spadaja one z nozki :) wole wlasnie za takimi skarpetkami sie rozejrzec niz dodatkowymi nakladkami. Pozatym tak jak pisze mirelka przez lato maluszki beda śmigac w gołych stopkach a po lecie to juz zaczna stawiac pierwsze kroczki i wtedy bedziemy kupoiwac skarpetki z gumowymi podeszwami, a wiec te nakladki by przeszkadzaly w nauce chodzenia (sa ślizgajace sie).

Jesli chodzi o chustke to dość fajna :)
My mamy akurat sliniaczki bawełniane na ta okazje ślinienia sie, ale jeszcze nie sa nam potrzebne, bo kuba jeszcze nie zabkuje.

reklama
Julianna, mierlko - my też cały czas śmigamy z gołymi syrkami - mirelka - robię dokładnie tak jak ty pielucha - zamiast śliniaka - najwygodniej i dziecko całe czyste :-D PS ale ja już upierniczyłam 3cią pieluchę - gotowanie , vanish nic nie pomaga plamy po jabłuszku zostały...

Gola ja mam 2 pieluchy upierniczone od plam nic nie pomaga ale też się nie przejmuje one po prostu pójdą do wyrzucenia albo jako szmaty do podłóg

alma ciekawe te nakolanniki

Dziewczyny kupiłam ostatnio butelkę Avent z niekapkiem i uchwytem, beznadziejne!!!! Kapie z niego i to wcale nie trzeba mocno potrząsać! Może trafiłam na jakiś bubel, ale zastanówcie się jakbyście chciały kupować:-)

Ja kupiłam tą mała z TT, zobaczymy jak się sprawdzi.
Dziewczyny, mam pytanko, w czym kładziecie spać wasze dzidziole. Ja jak narazie cały czas w pajacu, ale zastanawiam się czy nie przejść na rampersy z długim rękawem (na upał z krótkim), co by Artur miał gołe stópki, bo pewnie tak mu będzie przyjemniej. W sypialni mam ok.20-21 st., także chyba w sam raz, nie za ciepło.
A chodzi mi o coś takiego:
rampers.jpg

reklama
Do góry