reklama
marttika no problem ;-)ja jestem jak mały detektyw, jak zachodzę to Smyka w Białej to babki wiedzą, że nie będzie łatwo ;-)
haha dobre!

Anek82
Fanka BB :)
Laski, wygrałam dziś licytację. Mała rzecz a cieszy
))))
NEXT sukienka w truskawki druga gratis ! 6-9mies. (2298719058) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
NEXT sukienka w truskawki druga gratis ! 6-9mies. (2298719058) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
W Biedronce są do kupienia fajne książeczki z FisherPrice w twardej okładce wypełniona gąbką, znane jako Mali Odkrywcy, książeczki uczą dzieci,
w serii, "Wesoła zagroda","Zima w Minilandii". "Kochajmy zwierzątka", "Wielki bal", 1',2,3..licz i ty", "Miłe zwierzątka i ich dzieciątka" cena za szt. 7.88zł
ja kupiłam tylko "1,2,3...licz i ty", chcę zebrać całą serii
w serii, "Wesoła zagroda","Zima w Minilandii". "Kochajmy zwierzątka", "Wielki bal", 1',2,3..licz i ty", "Miłe zwierzątka i ich dzieciątka" cena za szt. 7.88zł
ja kupiłam tylko "1,2,3...licz i ty", chcę zebrać całą serii

Dziś wykorzystałam kupon zniżkowy w SMYKu. Okazuje się, że ceny zabawek mają horendalne, ale synkowi nie odmówię, bo od razu mu się spodobała zabaweczka, więc kupiliśmy coś takiego:
MZK Migocząca Hula-Kula V-TECH (2299493173) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Nie lubię jazgoczących zabawek, dużo obejrzeliśmy zanim wybraliśmy, ta akurat ma miłe piosenki i dźwięki, fajnie się sama turla (jak piszą mobilizuje dziecko do raczkowania lub stawiania pierwszych kroków).
Kupiłam też pierwszy niekapek dla Artura z miękką, nie rażącą dziąseł końcówką:
Tommee Tippee Kubek niekapek 150 explora 0% BPA (2299714831) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
oraz fajne sandałki.
MZK Migocząca Hula-Kula V-TECH (2299493173) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Nie lubię jazgoczących zabawek, dużo obejrzeliśmy zanim wybraliśmy, ta akurat ma miłe piosenki i dźwięki, fajnie się sama turla (jak piszą mobilizuje dziecko do raczkowania lub stawiania pierwszych kroków).
Kupiłam też pierwszy niekapek dla Artura z miękką, nie rażącą dziąseł końcówką:
Tommee Tippee Kubek niekapek 150 explora 0% BPA (2299714831) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
oraz fajne sandałki.
reklama