reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Angun my już od dawna śpimy w piżamce jak były te upały to Liwii zakładałam tylko górę od piżamki i pampers oczywiście i nakrywałam cieniutkim kocykiem też przez te upały mieliśmy gorąco w sypialni, dziś jest chłodniej Liwia śpi w piżamce, bluzeczka z długim rękawkiem i spodnie

taki rampers też się sprawdzi do spania,stopki gołe, fajny

my mamy takie piżamki
Piżamki Early Days 2pak 12-18 m 80-86 cm Wyprzedaż (2323043507) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Angun Franek śpi w bodziaku jak jest upał, choć poszukuję też tanich rampersów z kr. spodenkami i kr. rękawkiem. Jak jest chłodniej to śpi w w takim rampersie jak pokazałaś, ale dziś jest tak chłodno, że ma śpiochy, bo lubi się odkopać, więc nie chcę żeby mu stopy zmarzły (bo mu szybko marzną:-))

Jak były upały to Zośka spała w samym body z krótkim rękawem i nawet jej niczym nie przykrywałam, bo to była kwestia kilku minut, żeby się odkopała. Zauważyłam, że jak śpi z gołymi stópkami, to zawsze się odkopuje, nie ma bata, żeby spała pod kołdrą, albo kocykiem. Za to jak śpi w body krótki rękaw+pajac (np. dziś), albo body długi+śpiochy(półśpiochy), to jak ją położę, tak ślicznie śpi nierozkopana. Chyba czuje wolność jak ma gołe syrki i hasa;-)

W upaly tez bede klasc Kube w samym bodziaku z krotkim rekawkiem :)

A poki co jeszcze nejczesciej zakladam mu pajaca, albo bodziaka z dlugim rekawem i do tego półśpioszki.

Dzięki Margo, mieszkając na wsi, najgorsze przy dziecku jest to, że muszę się wybrać na zakupy gdzieś dalej i nigdy nie wiem który sklep wybrać, przeważnie szukam po tym względem co mam najwięcej do kupienia i gdzie są jakieś promocje:-) poproszę siostrę żeby mi kupiła:-) Cżesto korzystam z Waszych info, gdzie mogę coś kupić!

Ja mieszkam w mieście, ale nie lubię sama z Lenką jeździć, bo mi ciężko ją tachać do samochodu, moja mała słoninka ;-)ja jeszcze do Auchan muszę się wybrać, bo udało mi się kupić w real tylko 1 szt, bo mój kolos nosi już rozmiar 86 :szok: i z tego był tylko jeden kolor :sorry:Jeśli masz blisko siebie sklep Textil Market to bardzo polecam, bo tam też są fajne ciuszki :tak:

reklama
Nadia chciała się pochwalić swoim prezentem od dziadków :)

P1120495.jpg P1120504.jpg P1120496.jpg

Do góry