reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Zauważyłam, że wydaje miłe dla ucha dźwięki, fajne melodie. A regulacja głośności to świetna sprawa ;-)

reklama
Angun twój post spadł mi z nieba u mnie w komisie dziecięcym jest taka sama kula za 30 zł i właśnie nie wiedziałam czy ja kupić czy nie, sama nie zdąże jutro po nią iść i muszę wysłać męża a on taki niezbyt gramotny do wyboru zabawek dla dzieci więc zawsze to lepiej mieć opinię od mamy:-D:-D

Ja dziś dla Liwia kupiłam w H@M 2 sukieneczki na lato, top, majteczki, szorty zakupy uważam za udane, :-):tak:

w lupie jak byłam w sobotę tak na szybko udało mi się wyłowić letnią sukieneczkę z H@M za 7zł, fajna kolorowa :tak:

My z firmy Vtech mamy krówkę interaktywną i telefon Liwia uwielbia bawić się tymi zabawkami:tak:

Gola ja ostatnio w Biedronce kupiłam fajną książeczkę z FisherPrice, może uda mi się jeszcze coś upolować w Biedronce chodź przyznam że rzadko tam zaglądam, :tak:

Dziewczyny dajcie znać jak te grające kule wpływają na rozwój raczkowania maluchów :) I czy są nimi zainteresowani :)

kochane doradźcie, planuje małe zakupy na allegro dla małego, przede wszystkim części garberoby, śliniaki, rajstopki, skarpetki... W trakcie buszowania znalazłam coś takiego....

SOCK ONS nakładki na skarpetki 6-12m-cy GRATISY!!! (2288266352) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

NIEZWYKŁY ŚLINIAK - CHUSTKA Dribble Ons 13 KOLOR (2316937686) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

co o tym sądzicie? Warto "zainwestować" ?? Przyznam, że gubienie skarpetek to ulubione zajęcie Olka, a moje niemałe utrapienie, bo to zmarzluch jest.... No i ta chusta, zdecydowanie lepiej wygląda niż zwykły śliniak i wydaje mi się, że może być całkiem funkcjonalna....

reklama
Julianna dla mnie chustka jako śliniak jest zbędny ja mam 2 pieluszki tetrowe przeznaczone do karmienia robię z nich taki duży śliniak zakładam pod szyje i ma całe rączki, nóżki zakryte ja się śmieję bo wygląda jak by u fryzjera była więc sam musisz zdecydować czy to jest niezbędne

nakładki na skarpetki też bym nie kupiła bo teraz coraz cieplej i gołe stopy muszą oddychać Liwia dziś np. cały dzień była bez skarpetek :tak:

ale jak wiadomo decyzja należy do ciebie:tak:

Do góry