reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Majuska dziękować, w Cocodrillo ogólnie jest drogo, ale mają sliczne butki od 19 zł do 30 i w promocji body i bluzeczki z krótkim rękawkiem 9 zł, 5, 6 :)

reklama
gola84- te buciki to mnie zachwycają :p takie maleńkie ;) ja to tak lubie oglądać małe ciuszki już nie mogę się doczekać kiedy małego będę też w nie ubierać.

Gola przesłodkie te rzeczy dla maluszka:-)
mim fajna sprawa z tym podkładem ja zakupiłam taki ceratowy ale kupię taki jak twój wydaję się praktyczniejszy:tak:

a to prezent od siostry

Gola prześliczne ubranka, a buciki... cudne :)

mirelka sandałki też są przepiękne ;)

Ja dostałam od mamy wczoraj taki śpiworek z Ikea, w rzeczywistości jest w troszkę bardziej stonowanych kolorach.

VITAMINER Śpiwór - IKEA

A ceratkę do łóżeczka mama kupiła w Tchibo 70x140, jedna strona z frotte ale jak patrze na linki które podałyście, to trochę przepłaciła ;P

Nimfii - nie ten sam - mają inną powłokę tą na przemoczenia, ale mniejsze o to, bo kupowaliśmy też na nasze łóżko do sypialni, dla Maluszka i Maksymiliana jeszcze jeden, a tylko tamten sprzedawca miał we wszystkich rozmiarach.

reklama
Do góry