reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Pamiętam jak teraz w marcu urodziła się Majeczka chrześnica mojego męża, siostra też jej nie zakładała kaftaników tylko body od samego początku. W sumie nie wszędzie są takie wymagania, że muszą być kaftaniki. Poza tym to nasza sprawa w co ubierzemy dziecko, a nie personelu szpitalnego.

reklama
znalazłam na allegro tanie koszule, może któraś z Was będzie zainteresowana. Ja się obawiam zę nie wejdę do niej ale zaraz idę się pomierzyć i jeszcze kurcze nie pisze z czego to jest:crazy:
####MEGA WYPRZEDAZ ##### ROZPINANE KOSZULE __S-M (1704136626) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

A co do kaftaników to ja mam kilka " w spadku" ale kupować sama nie zamierzam, tym bardziej jeszcze jak mi teściowa zaczęła radzić żebym więcej sobie kupiła (na przekór jej wcale nie będę używać). Ona nie kuma że czasy się zmieniły i teraz wszystkiego do wyboru do koloru:angry:

U nas w szpitalu jest tak, że ciuszków nie trzeba brać tam mają dla dzieci zmieniają co dzień, to co da się na poród rodzinny idzie właśnie ma kupno takich rzeczy, tylko na wyjście trzeba mieć, a u was tak nie ma dowiedzcie się bezsensu brać swoje żeby później je gdzieś dali do prania i nie oddali ;)

andrzelika1989 tam gdzie ja mam rodzić to ubranka dają tylko trzeba chusteczki i pampersy dla malucha :-)
Ja na razie żadnych kaftaników nie mam a na wyjście zamówiłam dziś 2 komplety jeden większy drugi mniejszy no i tam jest kaftanik śpioszki,czapeczka,koszulka:-)

A ja kupiłam i kaftaniki i takie śpioszki pajacyki. Więc sama się przekonam co będzie mi sie wygodnie zakładało. Brakuje m tylko jeszcze jakiś fajnych spodenek, myslałam może o ogrodniczkach takich które bedą dobre zarówno dla chłopczyka jak i dziewczynki ale jeszcze nic nie udało mi się znaleźć.

ankusch podaj linka jeśli możesz do tych ciuszków,
onanana no niezła wysprzedaż tylko szkoda że nie napisali z jakiego materiału

Dziewczyny, a tak wczoraj moi rodzice dowiedzieli się, że będzie wnuczka:-D :
Ps w Cocodrillo za te wszystkie rzeczy dałam 35 zł :)

Załączniki

• DSC_0103.jpg
    DSC_0103.jpg
    72,5 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC_0101.jpg
    DSC_0101.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC_0102.jpg
    DSC_0102.jpg
    64,4 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC_0100.jpg
    DSC_0100.jpg