reklama
merko
Aktywna w BB
Witam dziewczynki podłączam się ;-) Jak narazie mamy łóżeczko takie Łóżeczko Laura Sosna Łóżeczko Laura Sosna | Sen | Łóżeczka | Drewniane | Artykuły dziecięce - Akcesoria dla dzieci - Sklep Częstochowa bo bardzo chciałam żeby nasza mała miała takie jaśniutkie dziewczęce mebelki. Ale zastanawia się czy nie kupie jeszcze turystycznego, bo może tak być że będziemy jeździć często albo się znowu przeniesiemy a takie jest bardziej mobilne. No i ma już zkupiony wózek. Bo stwierdziłam że łatwiej od tych dużych rzeczy zacząć żeby najgorsze wydatki mieć z głowy. Już się za ubrankami rozglądam, takie dzisiaj zakupiłam bodziaki Body Early Days 3-6 m 7pak MIX wzorów - 68 cm (1704464780) - Aukcje internetowe Allegro i u tego samego sprzedawcy jeszcze 3 pary rajstopek Rajstopki Rajstopy z ABS do 6 miesięcy 56-68 cm (1712657624) - Aukcje internetowe Allegro i jeszcze bodziaki z długim rękawe Body długi rękaw Early Days 3-6 m 3pak 68 cm (1712652918) - Aukcje internetowe Allegro Generalnie najchętniej to kupiłabym wszystko! ;-)
merko też mam body i pajace z długim rękawkiem z Early Days fajne gatunkowo są dobrze wybrałaś, ja na początku jak nie wiedziałm że dostanę łóżeczka w spadku od siostry to też miałam w planach zakupić łóżeczko turystyczne podobają mi się ale może później kupię jak dzidzia będzie większa ale te mniejsze :-)
Margana
Fanka BB :)
Gola sliczne te ciuszki!
ankusz cudne ciuszki! Ja też staram sie zamawiać zawsze jak najwiecej rzeczy od jednego sprzedawcy, bo tak pojedynczo tpo często się nie opłaca przy tych cenach za przesyłki.
agutek cudowny komplecik!
julieet my zdecydowaliśmy się włansie na łóżeczko turystyczne. Moja koleżanka miała drewniane i szybko zamieniła na turystyczne, bo jej sie dziecko obijało o szczebelki, a ochraniacze nic nie pomogły. Poza tym mój maż jak jedno takie kiedyś zobaczył w Astrze to powiedział, ze tylko takie chce i koniec:-)
No i wczoraj kupilismy łóżeczko takie brązowe:
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC CARETERO GRANDE Najt (1705113339) - Aukcje internetowe Allegro
Chcieliśmy od razu kupić materac, ale pan usilnie próbował mnie przekonać, za dla takiego maluszka nadaje sie tylko kokos-gryka, wiec powiedziałam,ze sie jeszcze zastanowimy i nie wzieliśmy nic.
ankusz cudne ciuszki! Ja też staram sie zamawiać zawsze jak najwiecej rzeczy od jednego sprzedawcy, bo tak pojedynczo tpo często się nie opłaca przy tych cenach za przesyłki.
agutek cudowny komplecik!
julieet my zdecydowaliśmy się włansie na łóżeczko turystyczne. Moja koleżanka miała drewniane i szybko zamieniła na turystyczne, bo jej sie dziecko obijało o szczebelki, a ochraniacze nic nie pomogły. Poza tym mój maż jak jedno takie kiedyś zobaczył w Astrze to powiedział, ze tylko takie chce i koniec:-)
No i wczoraj kupilismy łóżeczko takie brązowe:
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC CARETERO GRANDE Najt (1705113339) - Aukcje internetowe Allegro
Chcieliśmy od razu kupić materac, ale pan usilnie próbował mnie przekonać, za dla takiego maluszka nadaje sie tylko kokos-gryka, wiec powiedziałam,ze sie jeszcze zastanowimy i nie wzieliśmy nic.
B
Bryszka
Gość
agutek79 słodkie te butki
Mi ostatnio braciszek od mamy przywiózł parę ciuszków ale nie mam teraz głowy do zdjęc jak sie lepiej poczuję to wstawię ;D
Mi ostatnio braciszek od mamy przywiózł parę ciuszków ale nie mam teraz głowy do zdjęc jak sie lepiej poczuję to wstawię ;D
Niuniunia20
Fanka BB :)
Co do tej koszuli ####MEGA WYPRZEDAZ ##### ROZPINANE KOSZULE __S-M (1704136626) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy to moja szwagierka kupiła, one są z takiego materiału jak zwykłe koszule nocne albo piżamki 2 częściowe, nie wiem jak ten materiał się dokładnie nazywa.
Gola śliczne ciuszki)) Buciki są boskie
Mirelka ja jeszcze sama takich fajnych sandałków dla takiego małego bobaska nie widziałam;D Sama chętnie bym takie kupiła;D
Ankusch kompleciki śliczne
Evni śpiworek fajny i praktyczny
Merko łózeczko bardzo ładne
Agutek ciuszki śliczne
Margana łózeczko fajne i praktyczne, siostra go też ma więc na żywo ładnie się prezentuje i jest stabilne
Dziewczyny gdzie Wy takie ładne ciuszki kupujecie? Ja jakoś nie mogę się na nic zdecydować...
Gola śliczne ciuszki)) Buciki są boskie
Mirelka ja jeszcze sama takich fajnych sandałków dla takiego małego bobaska nie widziałam;D Sama chętnie bym takie kupiła;D
Ankusch kompleciki śliczne
Evni śpiworek fajny i praktyczny
Merko łózeczko bardzo ładne
Agutek ciuszki śliczne
Margana łózeczko fajne i praktyczne, siostra go też ma więc na żywo ładnie się prezentuje i jest stabilne
Dziewczyny gdzie Wy takie ładne ciuszki kupujecie? Ja jakoś nie mogę się na nic zdecydować...
reklama