reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Majuska dziękować, w Cocodrillo ogólnie jest drogo, ale mają sliczne butki od 19 zł do 30 i w promocji body i bluzeczki z krótkim rękawkiem 9 zł, 5, 6 :)

reklama
gola84- te buciki to mnie zachwycają :p takie maleńkie ;) ja to tak lubie oglądać małe ciuszki już nie mogę się doczekać kiedy małego będę też w nie ubierać.

Gola przesłodkie te rzeczy dla maluszka:-)
mim fajna sprawa z tym podkładem ja zakupiłam taki ceratowy ale kupię taki jak twój wydaję się praktyczniejszy:tak:

a to prezent od siostry

Gola prześliczne ubranka, a buciki... cudne :)

mirelka sandałki też są przepiękne ;)

Ja dostałam od mamy wczoraj taki śpiworek z Ikea, w rzeczywistości jest w troszkę bardziej stonowanych kolorach.

VITAMINER Śpiwór - IKEA

A ceratkę do łóżeczka mama kupiła w Tchibo 70x140, jedna strona z frotte ale jak patrze na linki które podałyście, to trochę przepłaciła ;P

Nimfii - nie ten sam - mają inną powłokę tą na przemoczenia, ale mniejsze o to, bo kupowaliśmy też na nasze łóżko do sypialni, dla Maluszka i Maksymiliana jeszcze jeden, a tylko tamten sprzedawca miał we wszystkich rozmiarach.

reklama
Do góry