reklama
Witam
Jestem październikówką 2010 )
Pozbywam się całej góry ciuszków po synku (wszystkie ze stanów, większości nie zdążyłam ani razu ubrać...)
oraz odzieży ciążowej.
Zapraszam serdecznie na moje aukcje allegro:
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Co chwilę dodaję nowe rzeczy, więc proszę co jakiś czas sprawdzać.
Zdrowych dzieciaczków i lekkiego porodu życzę, Pozdrawiam
Pozbywam się całej góry ciuszków po synku (wszystkie ze stanów, większości nie zdążyłam ani razu ubrać...)
oraz odzieży ciążowej.
B
Bryszka
Gość
Zapraszamy do odpowiedniego działu z propozycjami sprzedaży czegokolwiekWitam
oraz odzieży ciążowej.
A tutaj w linkach z Allegro Wam pokarze co ja ostatnio upolowalam dla maluszka i chyba w przystepnych cenach
MOTHERACE~~mięciutki jeans~~wygoda~~74 (1623339983) - Aukcje internetowe Allegro
Disney~~cudowne na lato z Roo~~68 cm (1638721195) - Aukcje internetowe Allegro
Disney~~urocza z Mini~~lato~~68 cm (1638721246) - Aukcje internetowe Allegro
Disney~~urocza z tygrysem~~nowa~~3-6m (1639677901) - Aukcje internetowe Allegro
BAMBINI**śpiworek róż króliczek**0-6mc (1642622451) - Aukcje internetowe Allegro
uroczy śliczny kąplecik dla brzdąca..j.nowy od 9 m (1641651844) - Aukcje internetowe Allegro
Śpiworek do spania z króliczkiem ! (1648719511) - Aukcje internetowe Allegro
Uroczy pajac dla dziewczynki (1649370213) - Aukcje internetowe Allegro
Mastkotka gąsiennica z grzechotką - nowa ! (1649370352) - Aukcje internetowe Allegro
Wiece co i jak na złość wiekszosc w wersji rózowej ale co poradze na to że różowych ciuszków jest wiecej, sa łaniejsze i w niższej cenie.
Przykładowo zaczelam licytować kombinezon niebieski z polarku i już cena 17zl! To jak ma sie to do ceny spiworka różowego ktory kupilam po 1zl albo 5 zl Szok!
MOTHERACE~~mięciutki jeans~~wygoda~~74 (1623339983) - Aukcje internetowe Allegro
Disney~~cudowne na lato z Roo~~68 cm (1638721195) - Aukcje internetowe Allegro
Disney~~urocza z Mini~~lato~~68 cm (1638721246) - Aukcje internetowe Allegro
Disney~~urocza z tygrysem~~nowa~~3-6m (1639677901) - Aukcje internetowe Allegro
BAMBINI**śpiworek róż króliczek**0-6mc (1642622451) - Aukcje internetowe Allegro
uroczy śliczny kąplecik dla brzdąca..j.nowy od 9 m (1641651844) - Aukcje internetowe Allegro
Śpiworek do spania z króliczkiem ! (1648719511) - Aukcje internetowe Allegro
Uroczy pajac dla dziewczynki (1649370213) - Aukcje internetowe Allegro
Mastkotka gąsiennica z grzechotką - nowa ! (1649370352) - Aukcje internetowe Allegro
Wiece co i jak na złość wiekszosc w wersji rózowej ale co poradze na to że różowych ciuszków jest wiecej, sa łaniejsze i w niższej cenie.
Przykładowo zaczelam licytować kombinezon niebieski z polarku i już cena 17zl! To jak ma sie to do ceny spiworka różowego ktory kupilam po 1zl albo 5 zl Szok!
ja czasem coś kupię ale tak na typowe zakupy to wybiorę się we wrześniu bo mogę wcześniej urodzić ( raczej w każdej chwili - mam problem z łożyskiem i alergia w astmę się próbuje zmienić w poniedziałek idę do szpitala na szczegółowe badania ... ) . myślę nad kupieniem tylko spacerówki jakiejś dobrej z ABC lub PEG PEREGO , zależy mi na małych kołach . a we wrześniu to już może coś będzie przecenione ... znalazłam na allegro kilka ale chce zobaczyć w realu . a jak już będę robić zakupy to za jednym zamachem .
reklama
Zakonczylam tez aukcjie kombinezonow polarkowych, niestety wyzsze ceny ale za to jakosc świetna bo George i Early Days
Mam jeszcze kilka fajnych aukcji na oku i na razie robie stop... Reszte dokupie jak zrobie przeglad tego co juz mam.
Mam jeszcze kilka fajnych aukcji na oku i na razie robie stop... Reszte dokupie jak zrobie przeglad tego co juz mam.