reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

reklama
nimfii no ceny niesamowite za te ciuszki :)) , a patrzyłaś może kiedyś na tablica.pl widziałam ostatni że był w krk xlander za dość przyzwoitą cene ;)
ech ja czekam do środy bo będe mieć usg i wtedy dopiero zacznę się rozglądać :))

znalazłam ostatnio kołyskę ,dostawkę i chyba sobie sprawię :) Kołyska, przystawka, łóżeczko FILIP NOWOŚĆ!! (1656526478) - Aukcje internetowe Allegro

super pomysł ja też myślę o takiej kołysce .no i tu cena dobra

AniaSm tak rozgladalam sie na tablica.pl oraz na gumtree, ale na chwile obecna nie kupie nic nawet jakby bylo w super cenie, bo jeszcze nie mam pewnosci jaki wozek kupic ;) A dzis ogladalam Tako Jumper w sklepie i mnie zachwyca coraz bardziej. Ma on takze regulowany podgłówek w gondolce. Zdaje sie nie byc bardzo masywny. A moze i mąż zdecydowalby sie na nówke a nie uzywany ;) Bo jemu chyba tez sie spodobal ten wozeczek ze sklepu za niecale 1300zl komplet 3 w 1. Zreszta wybor pewnie pozostawi mnie bo to ja bede czesciej uzywac wozka.
Kolyski nie kupie chociaz myslalam nad tym ;) Ale mam juz lozeczko po Macku.

ja wczoraj widziałam dziewczynę z Tako i też bardzo mi się ten wózek podoba, jakiś taki zgrabniejszy jest niż X-lander, jak dla mnie, chociaż koleżanka mi mówiła, że lepszy od Tako jest Espiro GTX, ma większą gondolę podobno i budę.

AniaSm tak rozgladalam sie na tablica.pl oraz na gumtree, ale na chwile obecna nie kupie nic nawet jakby bylo w super cenie, bo jeszcze nie mam pewnosci jaki wozek kupic ;) A dzis ogladalam Tako Jumper w sklepie i mnie zachwyca coraz bardziej. Ma on takze regulowany podgłówek w gondolce. Zdaje sie nie byc bardzo masywny. A moze i mąż zdecydowalby sie na nówke a nie uzywany ;) Bo jemu chyba tez sie spodobal ten wozeczek ze sklepu za niecale 1300zl komplet 3 w 1. Zreszta wybor pewnie pozostawi mnie bo to ja bede czesciej uzywac wozka.
Kolyski nie kupie chociaz myslalam nad tym ;) Ale mam juz lozeczko po Macku.
to pewnie że jak mąż chce to kupujcie nówkę :)) ,tak tylko mi się skojarzyło ;)
co do kołyski to mi najbardziej odpowiada w niej opcja dostawki :) bo to nam wiele ułatwi w nocy zwłaszcza karmienie :)

Dzisiaj maz wyciagnal mnie do TK Maxa, osobiscie bardzo nie lubie tego sklepu ale jak juz tam bylam to stwierdzilam ze z pustymi rekami nie wyjde i moj maz musial sie poddac i oto moje pierwsze zakupy dla dzidzi :-)
P6120231.jpgP6120230.jpgP6120229.jpgP6120232.jpg
pencil.png

reklama
Do góry