reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

reklama
nimfii no ceny niesamowite za te ciuszki :)) , a patrzyłaś może kiedyś na tablica.pl widziałam ostatni że był w krk xlander za dość przyzwoitą cene ;)
ech ja czekam do środy bo będe mieć usg i wtedy dopiero zacznę się rozglądać :))

znalazłam ostatnio kołyskę ,dostawkę i chyba sobie sprawię :) Kołyska, przystawka, łóżeczko FILIP NOWOŚĆ!! (1656526478) - Aukcje internetowe Allegro

super pomysł ja też myślę o takiej kołysce .no i tu cena dobra

AniaSm tak rozgladalam sie na tablica.pl oraz na gumtree, ale na chwile obecna nie kupie nic nawet jakby bylo w super cenie, bo jeszcze nie mam pewnosci jaki wozek kupic ;) A dzis ogladalam Tako Jumper w sklepie i mnie zachwyca coraz bardziej. Ma on takze regulowany podgłówek w gondolce. Zdaje sie nie byc bardzo masywny. A moze i mąż zdecydowalby sie na nówke a nie uzywany ;) Bo jemu chyba tez sie spodobal ten wozeczek ze sklepu za niecale 1300zl komplet 3 w 1. Zreszta wybor pewnie pozostawi mnie bo to ja bede czesciej uzywac wozka.
Kolyski nie kupie chociaz myslalam nad tym ;) Ale mam juz lozeczko po Macku.

ja wczoraj widziałam dziewczynę z Tako i też bardzo mi się ten wózek podoba, jakiś taki zgrabniejszy jest niż X-lander, jak dla mnie, chociaż koleżanka mi mówiła, że lepszy od Tako jest Espiro GTX, ma większą gondolę podobno i budę.

AniaSm tak rozgladalam sie na tablica.pl oraz na gumtree, ale na chwile obecna nie kupie nic nawet jakby bylo w super cenie, bo jeszcze nie mam pewnosci jaki wozek kupic ;) A dzis ogladalam Tako Jumper w sklepie i mnie zachwyca coraz bardziej. Ma on takze regulowany podgłówek w gondolce. Zdaje sie nie byc bardzo masywny. A moze i mąż zdecydowalby sie na nówke a nie uzywany ;) Bo jemu chyba tez sie spodobal ten wozeczek ze sklepu za niecale 1300zl komplet 3 w 1. Zreszta wybor pewnie pozostawi mnie bo to ja bede czesciej uzywac wozka.
Kolyski nie kupie chociaz myslalam nad tym ;) Ale mam juz lozeczko po Macku.
to pewnie że jak mąż chce to kupujcie nówkę :)) ,tak tylko mi się skojarzyło ;)
co do kołyski to mi najbardziej odpowiada w niej opcja dostawki :) bo to nam wiele ułatwi w nocy zwłaszcza karmienie :)

Dzisiaj maz wyciagnal mnie do TK Maxa, osobiscie bardzo nie lubie tego sklepu ale jak juz tam bylam to stwierdzilam ze z pustymi rekami nie wyjde i moj maz musial sie poddac i oto moje pierwsze zakupy dla dzidzi :-)
P6120231.jpgP6120230.jpgP6120229.jpgP6120232.jpg
pencil.png

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry