Lola Lolitta
Fanka BB :)
Anmari poród jak marzenie!!! Gratulacje z całego serca!!!
Arturek to pewnie fajny chłopak
Arturek to pewnie fajny chłopak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ogromne gratulacje!!!! Podaj jeszcze wzrost, wage i tc, dopisze Cie do maluszkowHanna Krystyna urodziła się 25.11 o godz 23:48. Chyba chciała bardzo wyrobić się w czasie żeby zostać prezentem imieninowym dla mojej siostry. Poród szybki, bo tylko 4 godziny, ale niestety bardzo bolesny, skurcze z krzyża mnie zabiły ;-) i pękłam odrobinę, pewnie dlatego, że 2 parcia poszły na wypchniecie główki, a jedno jedyne na całą resztę. Powiem tak, ciężko siedzieć, ale warto było. Nie jestem pewna czy zdecyduje się na drugie dziecko w najbliższym czasie, chyba muszę odrobinę bardziej zapomnieć ;-).
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Waga 3000g, tydzień 38+5. Wzrostu niestety nie znam, bo w tym szpitalu, w którym rodzilam nie mierzą dzieci... Uroki Wielkiej BrytaniiOgromne gratulacje!!!! Podaj jeszcze wzrost, wage i tc, dopisze Cie do maluszkow
Gratulacje!Hanna Krystyna urodziła się 25.11 o godz 23:48. Chyba chciała bardzo wyrobić się w czasie żeby zostać prezentem imieninowym dla mojej siostry. Poród szybki, bo tylko 4 godziny, ale niestety bardzo bolesny, skurcze z krzyża mnie zabiły ;-) i pękłam odrobinę, pewnie dlatego, że 2 parcia poszły na wypchniecie główki, a jedno jedyne na całą resztę. Powiem tak, ciężko siedzieć, ale warto było. Nie jestem pewna czy zdecyduje się na drugie dziecko w najbliższym czasie, chyba muszę odrobinę bardziej zapomnieć ;-).
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom