reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mój dom, moje mieszkanie

reklama
cześc. Może mi pomożecie?
Kochany syneczek wylal mi na dywan farbke do malowania na szkle, waniszem scierałam,proszkiem d prania i nic. Moze ktos sie pozbył takiej plamy?

cześc. Może mi pomożecie?
Kochany syneczek wylal mi na dywan farbke do malowania na szkle, waniszem scierałam,proszkiem d prania i nic. Moze ktos sie pozbył takiej plamy?

Ja kedyś wylałam na wykładzine w pracy i przykładałam gazę ze zmywaczem do paznokci,a potem Vanish do dywanów.Niestety mały ślad został.:baffled:

Joasiek, cudnie! Najbardziej podoba mi sie pokoik Milenki(podobny planuje dla Marty mam juz naklejki z tymi owadami ;-)) , ogródek,kominek i bardzo fajna kuchnia:tak:. Ach, zazdroszcze przestrzeni:tak:
A w graciarni masz ładną podłogę:tak:i drzwi wewnętrzne.

Ostatnia edycja:
Dziękuję za wszystkie miłe słowa :zawstydzona/y:;-)
Oliwieczka wcale sobie nie radzę z tymi ciemnymi panelami i przeklinam je na czym swiat stoi. Trzeba by je codziennie myć żeby jako tako wyglądały, a na to nie mam czasu. Kurz na nich widać od razu, w ogóle tu u mnie jakoś bardzo się kurzy, bardziej niz u mamy w centrum miasta :baffled: Pocieszam się tym, że panele były z promocji i nie są najlepszej jakości, więc nie wytrzymają za długo. Juz na nich widać rysy, więc za kilka lat będę je musiała wymienić, wtedy już na pewno nie na takie ciemne :no:

reklama
Te ciemne panele wygladaja jednak bardzo efektywnie.
Mieszkanko super,duze,przestronne-zazdroszcze:tak:.A pokój Milenki bajkowo kolorowy.Śliczny!:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry