irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Maz dla picu wsadzilA ten SpongeBoy to specjalnie czy Dzieci dodały od siebie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maz dla picu wsadzilA ten SpongeBoy to specjalnie czy Dzieci dodały od siebie![]()
Ani troche bo wody sie niezmienia tylko dac im papu i sprawdzac miernikiem zasolenie wody i finito o i raz na miesiac wymyc filterIrtasia cudowne akwarium, naprawdę imponująca, prawdziwa ozdoba domuDużo pracy jest przy takim cacku ?
troszke insze filtry były;-)Jak to, nigdy się jej nie zmienia?No to teraz są albo bardzo nowoczesne akwaria, albo nowoczesne rybki
bo jak byłam mała i miałam akwarium to trzeba było wodę zmieniać i to dość często i mama przy tym psioczyła... a filtr też był i co z tego ;-)
morskim rybkom sie wody niewymieniaJak to, nigdy się jej nie zmienia?No to teraz są albo bardzo nowoczesne akwaria, albo nowoczesne rybki
bo jak byłam mała i miałam akwarium to trzeba było wodę zmieniać i to dość często i mama przy tym psioczyła... a filtr też był i co z tego ;-)
ja w moim drugim akwarium tez zmieniam tylko raz na rok i kazdy sie dziwi ze jest tak czysto wystarczy dobrze dobierac ilosc jedzenia do ilosci ryb w akwarium no i od tego jakie sie daje bo sa co strasznie mula wode a te co kosztuja moze z pare groszy wiecej sa oktroszke insze filtry były;-)
ja w swoim tez bardzzzo zadko zmieniałam raz na rok![]()