reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mój dom, moje mieszkanie

Joasiek cudny ten wasz domek:tak::-) a kuchnia SUPEROWA!!! świetne to połączenie kolorków, brązowych mebli i tego fioletu na ścianach!!!:tak::-) pokój Milenki bajeczny, ale kiedys juz pokazywałaś te swoje dzieła na ścianach:tak::-)

reklama
Joasiek dom super...TEZ BYM TAKI CHCIALA....:sorry2:
Ogrodu zazdroszcze na maxa,........a i kominek, kuchnia, salon wszystko przepiekne i kolorowe......uwielbiam takie kolorki zywe:tak::-)
A co do tego ze wszytsko po malutku uzadzisz w to nie watpie......macie na to czas......chyba ze w totka wygrasz to bedzie remont w kilka dni<czego zycze:tak:>

Kotek tez sliczny....po mimo ze nie przepadam za nimi:-p:baffled:

Joasiek bardzo ładne macie mieszkanie:tak:,a kuchnia jest bombowa te meble prześliczne i ten kolor super to razem wygląda:tak:.Najbardziej zazdroszczę tej przestrzeni ja to tylko mogę pomarzyć o tak dużym mieszkaniu:-(.A pokój Milenki jest piękny.
U nas też szykuje się generalny remont ale dopiero na wiosnę.:-)

Obiecalam kiedys wkleic moje akwarium morskie chociaz za niedlugo pokaze wam drugie bo maz przygotowywuje drugie 260 litrowe

reklama
Do góry