reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mój dom, moje mieszkanie

Łazienka jaką zastalismy taka jest, na remont to ona sobie jeszcze dłuuuugo poczeka ;-) tylko lustro było wielkie na ścianie, które wywaliłam i muszę kupić nowe.

lazienka.jpg

I na koniec - widok z kuchni na kominek :-)

zkuchni.jpg

Dziękuję za uwagę ;-)

reklama
Joasiek super domek ,kuchnia boska ,kominek zajefajny i ogulnie to wszystko sliczne a ze jeszcze nieskonczony to wiadomo ze nieda rady i wszystko w swoim czasie:tak: ach jeszcze zapomnialam ze fajny wielki ogrod , to kiedy parapetowa dla babek z BB:confused::-D

Joasiek strasznie podoba mi sie Twoje mieszkanko,tyle przestrzeni.A pokoik Milenki bajeczny.Śliczna zieleń na ścianie,no i pomysłowa sypialnia.
Kotek tez sliczny.

Śliczne mieszkanko Joasiek :tak:
Kominek rewelacja :-) no i kuchnia superaśna i Milenki pokoik :tak:
A kotka ma prześliczny kolor oczu :sorry2:

Joasiek ale masz wilkie mieszkanko ! Bardzo mi się podoba kuchnia wyglada identycznie jak na projekcie ! Ten fiolet z ciemnych brazem rewelacyjnie wygląda :tak: zazdroszcze tej kuchni :-)
Sliczne rysunki w pokoju Milenki
Łazienka tez mi sie podoba :tak:

naprawde jestem pod wrazeniem

btw Joasiek a jak radzisz sobie z ciemnymi panelami?

:szok::tak:przepiękny ten domek,ciepłe kolory,kominek super,malunki na ścianie u dzieciątka extra,ale ta kuchnia:szok::-D:tak: przecudowna,aż mi dech zatkało:rofl2:,zazdroszczę bardzo,z zewnątrz domek również bardzo ładnie wygląda,taki mały,skromny i bardzo przytulny,na pewno miło wam się w nim mieszka.Jestem pod wielkim wrażeniem;-)

reklama
Do góry