reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mój dom, moje mieszkanie

dziękuje:tak:

Ewamat pewnie przezywasz rozstanie z mezem, ale pewnie bedziecie troszke do przodu finansowo. My tez myslimy o takim wyjezdzie oczywiscie tylko pojechalby maż w nastepnych 2 latach czeka nas wymiana dachu :/ i całkowity remont domku gospodarczego....ciagle jakies wydatki:dry:

reklama
miałam serce w gardle własnie Ł montował listwe przpodłogową i musiał wiercic w podłodze a mamy ogrzewanie podłogowe...jakby trafił w rurkę szlak trafiłby całą instalacje...ale na szczescie sie udało:-)

Oliweiczka sliczna lazienka.......i moje ukochane kafle FIJI ;) PRAWDA ;)

Ja bede miala cersanita LIRYKĘ......

Aga, meble w kuchni beda kolory ciemnego drewna ;) hihi tak powaznie to dokladnie nie napisze jaki kolor bo dzisiaj przychodzi stolarz i wybieramy kolory materialow....

nuśku ogromnie Wam gratuluję własnego mieszkanka i życzę samych dobrych wyborów przy jego urządzaniu :tak::tak::tak:

Oliwieczka łazieneczka jak marzenie..... strasznie mi się podoba :tak: Gdybym miała swoją remontowac to urządziłabym ją podobnie, ale nieprędko to nastąpi, bo wcześniej to samo co u Was... czeka mnie remont dachu bo na razie tylko położona została nowa warstwa papy ale konstrukcję trzeba wymienić za 2-3 lata.

Wy marzycie o większym, a ja wolałabym mniejszy :-p bo ze sprzątaniem totalnie nie wyrabiam :no:

:wściekła/y::crazy::angry::evil::realmad:
wszystko mnie wkur.......jesli chodzi o sprawy zwiazane z tym watkiem

kafle nie wszystkie dojechaly....czekamy na nie......karton polamanych.......a jak by bylo malo.....dzisiaj okazalo sie przy kladzeniu na sciane ze pokrecili cos ze wzorami........jak tam jutro zajade to beda wisiec za jaja:crazy::wściekła/y:

reklama
Na szczescie mamy.....ale co nerwow sie nabawilam to moje:wściekła/y:
Krzysiek poszedl do faceta zrobil jazde o od razu bylykurierem na drugi dzien:-D
a mozna jak sie chce

Do góry