reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mój dom, moje mieszkanie

reklama
Dziendobry ;-)

Nie jestem Matka/Ojcem ale bardzo zainteresowałem sie tym działem..
I wpadło mi cos do głowy .. jesli tak dużo ludzi ciekawi owe zabawy z upiekszanie domu / projektami / wspólnymi pogawędkami to czemu nie można by było zrobic strone głownie o tej tematyce " Mieszkanie "

Z checią bym sie podjoł tworzenie takiego portalu .. ale .... no wlasnie jak zawsze ale .. czy bd tak ze zrobie i strona byla by martwa .... nie odwiedzana i wogole ... i dlatego tu napisałem .. czy jak bym/bysmy zrobili taka strone ... ( z wasza pomoca ) czy by było choc troszku ciekawosci i chceci pomocy by rozbujac strone ? Tez bym prosil o pomoce ( teksty , obrazki , jakies porady )
było by forum do wypowiedzi ... na stronie galerie z owymi propozycjami ... itd ... mozliwosci sa naprawde wielkie ... tylko czy sie oplaca. .. jesli to kogos nie interesuje .. to nie musi odpisywac .. dziekuje slicznie i pozdrawiam serdecznie:zawstydzona/y:

A macie zmywarkę?Nas co prawda jest troje,ale mam zlew jednokomorowy i jak nie pozmywam wszystkiego od razu to później nie wiem za co się zabrać:no:.
I tak myśleliśmy:tak: o zmywarce,nasi znajomi tez mają i też jest ich trójka i chwalą sobie,ale włączają ją raz na 3 dni,bo mają tyle naczyń i sztućców,że mogą sobie zbierać,ale ja tyle nie mam,więc chcąc sobie oszczędzić na prądzie(a nie wiem ile pobiera zmywarka)musiałabym dokupić jeszcze jakąś zastawę itp.
Możecie coś doradzić:confused::sorry2::nerd:

Justynka,z tego co sie orientuje,to sporo z nas ma zmywarke.Jesli Was jest troje,to moze kup mniejsza zmywarke(45 cm?).Ja mam te mniejsza(tak mi pasowala do rozstawu małej:baffled:kuchni)i idealnie wychodzi mi jedno mycie na dzien:tak:(jest nas piecioro)

reklama
Nowoczesne zmywarki zuzywaja ponoc mniej wody niz mycie tradycyjne.Wszelkie dane sa zwykle przy opisie danego modelu,trzeba poszperac;-):tak:.
Wygoda i czas wolny-bezcenne...;-)

Do góry