reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mój dom, moje mieszkanie

Aga nie badz taka.....pokasz te swoje arcydziela:tak:

Ja nadal nie wiem jakie chce kafelki w kuchni....i jakie kolory w mieszkaniu:wściekła/y::szok: RATUNKUUUUUU!!!!!!!!!!!!!

reklama
aga.pg miałas mi pokazać mebelki chyba u swoich tescow obiecałas ze wkleisz zdjecia...chociaz ja juz mam kuchnie :sorry2: ale moze Nuska zaczerpnie pomysł:tak:

a oto kawałek mojej łazienki brakuje jeszcze lustra ale to jutro ;)

a no miałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tylko czekałam, aż ją całkowicie wykończą, bo ciągle czegoś brakowało i w końcu zapomniałam :zawstydzona/y:
tak to jest ze mną i z wklejaniem zdjęć :baffled:

Oliwieczka ładny kawałek łazienki :tak::-) pokaż resztę ;-) o i nawet wodę macie :-D

dzięki :tak:tak pokazę ale akurat mi baterie siadły:dry: jutro reszta :tak:

Aga no to zrob te zdjecia i wklej :)

Oliwka,macie taka łazienke o jakiej marze na pietrze:szok::tak:.Boska:tak:
Mam takie same koszyki w lazience-z Ikea

reklama
Do góry