reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mój dom, moje mieszkanie

reklama
Oliwieczka, tylko, że "mój" dom jest tylko w marzeniach, a Twój jest prawdziwy. Chyba nie chciałabys się zamienić. Śliczna ta łazienka.

Fajna kabina prysznicowa, podobaja mi sie takie bezbrodzikowe natryski:tak:
Ewamat , bardzo fajny domek

Ostatnia edycja:
dzięki ;-)

Aga
przepiekny...cudo

Ewamat mój prawdziwy to fakt...moze nie takie cudo jak Wy pokazujecie ale mój:tak:

Zawsze jednak mozna zaciagnac kredyt i wubudowac taki wypasny domek, jednak ja bym az tyle kredytu nie odwazyla sie zaciagnac bo bym sie bała ze nie bede miala z czego go spłacać:sorry2:
Ale jesli bysmy oboje dobrze zarabiali no to moze bym sie zdecydowala budowac...niestety działke moja juz sprzedałam ...stoi tam juz piękny mały domek :sorry:

Oliweczka bardzo ładna i gustowna łazienka:tak: Z tego co pamiętam po zdjęciach z reszty mieszkania to stylowo masz je urządzone:tak: Jeżeli sama podejmowałaś decyzje co do tego, jak ma co wyglądać, to naprawdę podziwiam;-)

Fajne projekty:tak: Teraz jest taki wybór, że ciężko się zdecydować;-)

Ja do 5 tygodni mam dostac kanape:tak: do stolowego bo stara juz jest zniszczona

Jak już dostaniesz to pochwalisz się jak się prezentuje:confused:;-)

My ciągle stoimy przed decyzją, gdzie będziemy:sorry2: Czy zostaniemy tu, czy wrócimy do PL:confused: Chcemy w ciągu najbliższych dwóch lat zdecydować co dalej, bo mamy już dosyć wynajmowania na dłuższą metę:sorry2: Jedno jest pewne - kredyt nas nie ominie:baffled:

ale jak już się wie co się chce to się okazuje, że żaden projekt w 100% nie spełnia oczekiwań..... oczywiście myślę o gotowych projektach

Dlatego zazwyczaj gotowy projekt trzeba zaadaptować do swoich warunków co kosztuje kolejne 2-3 tyś. Czasem jednak opłaca się obejrzeć kilka wybranych gotowych projektów i zlecić w biurze projektowym zupełnie nowy projekt, oparty na sprawdzonych rozwiązaniach "gotowców" i własnej inwencji twórczej:tak:

Oliwieczka - masz super łazienkę.:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dlatego my próbowaliśmy wybrać taki, zeby było jak najmniej zmian adaptacyjnych. Niestety tego nie unikniemy. I projekt z 2 urasta do 7 tys. Ale projekt na zam owienie kosztuje ponad 15.
Aga, bardzo ładny domek. I przede wszystkim funkcjonalny. A to jest najważniejsze. i racja, że nie jest łatwo wybrać, bo żaden nie ma "tego wszystkiego". A co do kasy, A. w marcu jedzie w "daleki świat" właśnie po to żeby chociaż troszkę pokryć "ze swojego". Kryzys światowy nam nawet w tym wypadku na rękę, bo materiały tanieją. Zobaczymy jak będzie po jego powrocie. Zawsze też mozemy sprzedac mieszkanie.

Do góry