reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Tak sobie to wyobrażam i te drugie będą tam wyśmienicie pasowałykuchnia duża, ściany bordowo-amarantowe, meble waniliowe![]()

Przez chwilę się też nad nimi zastanawiałam, ale nie jestem jeszcze pewna

rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Do salonu kupiliśmy farbę Dulux "Biała czekolada"
Emulsja DULUX biała czekolada 2,5l - ICI Polska w Kwasek
(taki kremowy),na korytarz Dekoral "Indiańskie lato"(intensywny pomarańczowy,ale nie żarówa)
(taki kremowy),na korytarz Dekoral "Indiańskie lato"(intensywny pomarańczowy,ale nie żarówa)

karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Rozalka, bardzo ladny kolor.
Miśka, drugie
Piekne

Miśka, drugie

WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Mnie teraz te nazwy kolorów farb to rozbrajają
Biała czekolada, karmazynowy przypływ, alpejska łąka, dojrzały groszek, cierpka cytryna, słoneczny pocałunek, tajemnica gejszy...;-)
Rozalko śliczny kolorek

Rozalko śliczny kolorek

Oba kolory bardzo ładneDo salonu kupiliśmy farbę Dulux "Biała czekolada"
(taki kremowy),na korytarz Dekoral "Indiańskie lato"(intensywny pomarańczowy,ale nie żarówa)![]()

Mnie też nazwy rozbrajają, ale trzeba przyznać, że wybór barw obecnie jest imponującyMnie teraz te nazwy kolorów farb to rozbrajająBiała czekolada, karmazynowy przypływ, alpejska łąka, dojrzały groszek, cierpka cytryna, słoneczny pocałunek, tajemnica gejszy...;-)
![]()

mysia23
mama dwójeczki
Do salonu kupiliśmy farbę Dulux "Biała czekolada"
(taki kremowy),na korytarz Dekoral "Indiańskie lato"(intensywny pomarańczowy,ale nie żarówa)![]()
Rozalka miałam właśnie indiańskie lato w pokoju u rodziców - po roku miałam serdecznie dość, ale na korytarzu moze bedzie inaczej..
Biała czekolade mam obecnie w kuchni i i baaardzo mi sie podoba...
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Rozalka miałam właśnie indiańskie lato w pokoju u rodziców - po roku miałam serdecznie dość, ale na korytarzu moze bedzie inaczej..
Biała czekolade mam obecnie w kuchni i i baaardzo mi sie podoba...
W pokoju bym sie nie zdecydowała,za intensywny jak dla mnie.

reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Laski mam problem :-( może któraś coś doradzi bo powoli mnie nerwy już biorą
Nasz kot nam strasznie sika po całej chacie
Pierwszy raz mu się to zdarzyło po może 1-2 miesiącach od wzięcia go ze schroniska, a teraz mam wrażenie, że to nagminne. Ciężko to dokładnie wyłapać, bo dom duży, ale coraz bardziej czuć 
Co jakiś czas spotykam kałużę na kafelkach na dole, dywan już cały śmierdzi choć go z miesiąc temu prałam z tego samego powodu. Kuwetę ma czyszczoną systematycznie w każdą sobotę, kupki wyciągane rano i wieczorem chociaż przez wiekszość dnia kota nei ma w domu bo szwęda się po okolicy. Próbowaliśmy 3 różne żwirki, i nic

Co jakiś czas spotykam kałużę na kafelkach na dole, dywan już cały śmierdzi choć go z miesiąc temu prałam z tego samego powodu. Kuwetę ma czyszczoną systematycznie w każdą sobotę, kupki wyciągane rano i wieczorem chociaż przez wiekszość dnia kota nei ma w domu bo szwęda się po okolicy. Próbowaliśmy 3 różne żwirki, i nic