reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
no Kasiad ta nowsza wersja zdecydowanie bardziej mi sie podoba;-)

;-) super wyszło!!
:-)

WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Oj tak, pięknie Kasiu

Dzięki dziewczyny. Zdjęcie trochę zmieniło barwę podłogi, wyszła bardziej szara, w rzeczywistości jest bardziej beżowa. Cieszę się, że wybrałam jednostajną podłogę, prezentuje się super jak dla mnie, ale Miśka miała rację pisząc, że widać na niej każdy włosek
więc odkurzam ją dużo częściej niż poprzednią wykładzinę (akurat nasz pies przechodzi bardzo intensywne linienie
).
A tak wygląda plafon i kinkiety, które zamontowaliśmy:

Dziś jedziemy znów do sklepów budowlanych zamówić pierwszą część dech do pokoju dziewczyn i wybrać tapety. Mam też dylemat, czy paneli też nie wymienić, bo stare się wytarły niestety, ale nie wiem czy damy radę to wszystko finansowo ogarnąć

A tak wygląda plafon i kinkiety, które zamontowaliśmy:

Dziś jedziemy znów do sklepów budowlanych zamówić pierwszą część dech do pokoju dziewczyn i wybrać tapety. Mam też dylemat, czy paneli też nie wymienić, bo stare się wytarły niestety, ale nie wiem czy damy radę to wszystko finansowo ogarnąć

karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Kasiu, przedpokoj wyglada swietnie. I widac ze mnostwo pracy zostalo w niego wlozonej.
No to decyzja już podjęta na temat paneli i nawet zakup poczyniony
Oprócz paneli kupiliśmy listwy i zamówiliśmy dechy na wszystkie meble - prawdopodobnie do odbioru w czwartek. Także jutro zaczynamy pokój dziewczyn - na początek tapetowanie i kładzenie paneli. Tylko tapeta nie kupiona jeszcze
Właściwie szukaliśmy jasnozielonej, jeździlimy po wszystkich sklepach i ciągle nam się nie podobało coś, a jak się podobało, to cena
W końcu w ostatnim sklepie zastanawialiśmy się nad jedną, a Oli podeszła do przeciwnej półki z tapetami dziecięcymi, przyniosła taką jasnoróżową i powiedziała, że chce taką w mieć w pokoju. No i zabiła nam ćwieka. Paulina co prawda powiedziała, że możemy zrobić pokój dostosowany dla wieku Oliwki, bo ona i tak ostatni rok siedzi w domu, a potem śmiga na studia do Gdańska lub Warszawy i że jej różowy pokój nie będzie przeszkadzał. No, ale sama nie wiem, taki sweet'aśny pokój 

rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
. No, ale sama nie wiem, taki sweet'aśny pokój![]()
A może chociaż jedna ściana.Znajomi mają seledynowo-różowo i całkiem fajnie to wygląda.

Mają coś takiego podobnego,z tym,że dwie ściany różowe,a dwie właśnie takie do zielone.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Kasiu widzę, że remont idzie pełną parą
Domyślam się ile zamieszania, ale potem aż miło popatrzeć jak wszędzie czysto i schludnie
No i gustownie urządzone;-)
Znalazłam sobie przykładowe i muszę powiedzieć, że naprawdę ładnie wygląda takie połączenie
Gdybym miała córkę to pewnie bym się na coś takiego zdecydowała, żeby nie było tylko landrynkowo w pokoju;-)

A może chociaż jedna ściana.Znajomi mają seledynowo-różowo i całkiem fajnie to wygląda.
Mają coś takiego podobnego,z tym,że dwie ściany różowe,a dwie właśnie takie do zielone.

Znalazłam sobie przykładowe i muszę powiedzieć, że naprawdę ładnie wygląda takie połączenie

reklama
No właśnie zanim przeczytałam co napisałaś Rozalka, wpadłam sama na taki pomysł
Zwłaszcza, że na ścianie z oknem są zielone rolety, więc to nawet ładne by wyglądało
Teraz tylko przekonać męża, bo on jeszcze o tym pomyśle nie wie, a chciał koniecznie na ścianę na przeciw okna (z drzwiami) kłaść też tapetę. A żeby to dobrze wyglądało, to obie te ściany musiałyby być pomalowane farbą na zielono, bo na okiennej ścianie nie ma co kłaść tapety. No chyba, że zrobię jedną ścianę tylko zieloną i inne jakieś elementy...
Muszę się z tym przespać.

Muszę się z tym przespać.
Ostatnia edycja: