reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mój dom, moje mieszkanie

Niektóre rolety rzymskie rzeczywiście są piękne, ale średnio komponują się z żaluzjami z których nie chciałabym rezygnować :sorry2: Ogólnie to chciałabym żeby coś się działo na tych oknach.. bo okna są dość małe a wokół nich dużo ściany.... a rolety to dość minimalistyczne rozwiązanie... no a poza tym upatrzyłam sobie już na Allegro takie karnisze, bardzo mi się podobają:

karnisz.jpg

żaluzje będą spełniały rolę osłonową w nocy, więc firanki + zasłonki bardziej na ozdobę, tylko mam kłopot z czego, jakie, jakie długie... muszę się wybrać do dobrego sklepu z firankami, może coś wypatrzę :tak:

reklama
Prześliczne te rolety rzymskie,nie miałam pojecia ze takie cos istnieje:sorry2:.A czy one nie łapią za duzo kurzu?:sorry2:
Asiu,takie karnisze tez pierwszy raz widzę:tak:.

a ja cichutko, żeby nie zapeszyć, szepnę że pojawiła się szansa na własny domek :-)
na razie sama w to nie bardzo wierzę... ale babcia i rodzice każą się budować :-)
Wow, gratuluje i trzymam kciuki za spelnienie marzen:tak::tak::tak:.

Ciekawe te rzymskie rolety. A ten karnisz co wkleila Joasiek tez swietny - nawet bardziej mi sie podoba niz rolety

a ja cichutko, żeby nie zapeszyć, szepnę że pojawiła się szansa na własny domek :-)
na razie sama w to nie bardzo wierzę... ale babcia i rodzice każą się budować :-)
Super:-):-):-) Powodzenia w takim razie;-)

... myślę intensywnie nad jakimiś firankami ale chciałabym coś w nowoczesnym stylu i na razie nie wymyśliłam co by to mogło być :sorry2:
Ja chciałam sobie kupić już wcześniej coś "ciekawego" na okna, ale stwierdziłam, że poczekam aż się przeprowadzimy, bo teraz to nie ma sensu:-p I teraz właśnie mam dylemat:sorry2:

a jesli chodzi o rolety to mi sie podobają roleytki+ same zasłonynp. białe przewiewne delikatne itp,.:-)
Tu właśnie praktycznie wszędzie są rolety na oknach, więc mi też się widzi tylko jakaś lekka zasłonka na karnisz:tak:

... no a poza tym upatrzyłam sobie już na Allegro takie karnisze, bardzo mi się podobają:

karnisz.jpg
Joasiek mi też się podobają takie nowoczesne karnisze, ale nie będę ich zmieniała (przynajmniej na razie) w wynajmowanym domu:-p Mimo wszystko już się nie mogę doczekać urządzania tego domu:sorry2:

Mi nawet ostatnio przypadło coś takiego do gustu, tylko zastanawiam się jak to się ma w praktyce:confused: Czy te frędzle nie odpadają, nie plączą się podczas prania?
ZASŁONY SZNURKOWE PASKI SPAGETTI ARABESKA 160x250 (684056243) - Aukcje internetowe Allegro

WolfiA te spagetki już kiedyś oglądałam, ale nie kupiłabym :no: Ciemne wyglądają efektownie ale pewnie nieźle zaciemniają pokój. A jasne już chyba nie ten efekt.... A na pranie pewnie jest jakiś patent :tak:

Mi teeeeż :tak: Pasowałyby mi idealnie do kuchni i salonu. Upatrzyłam je sobie dość dawno już, ale muszę mieć "wolne" z 1,5 tys żeby kupić od razu 3 + firanki i zasłonki :sorry2:

świetne karnisze :tak:

a co do budowy, najbardziej przeraża mnie niezliczona ilość decyzji które trzeba będzie podjąć heh...
nawet projektu nie potrafię wybrać a to przecież pikuś w porównaniu z tym co mnie czeka :baffled:

reklama
a co do budowy, najbardziej przeraża mnie niezliczona ilość decyzji które trzeba będzie podjąć heh...
nawet projektu nie potrafię wybrać a to przecież pikuś w porównaniu z tym co mnie czeka :baffled:

Dokładnie:-)
My działkę kupiliśmy rok temu i jak na razie jeździmy co jakiś czas trawę skosić:sorry2:
I zanosi się, że taki stan rzeczy prędko się nie zmieni:-)

Do góry