reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mój dom, moje mieszkanie

Kasiad tez uwazam, że takie połączenie jest fajne i ładnie sie prezentuje pokoik, bo nie jest przesłodzony:tak::tak::-) napewno uda wam się wypracowac jakis fajny kmpromis

reklama
No Kasiad przed pokoj prezentuje sie super.....dobrze ze napisalas ze podloga wyszla szaro na zdjeciu bo jakos mi tekolory do siebie nie pasowaly...hihi:sorry: ale przypomnialam sobie ze inny kolor plytek pokazywalas.....

Co do pokoju dziewczyn to my np. mamy kombinacje dwoch kolorkow.....akurat w naszym przypadku jest wrzos i jasny bez.....ale wlasnie do rozu super wyglada zielen taka troszke groszkowa......:tak:

Wolfia swietny ten domek:-) ma duzy potencjał-na pewno slicznie sie w nim urządzicie:tak:

Kasia, przedpokój wygląda bardzo fajnie.:tak:Czy drzwi wewnetrzne tez wymienialiście? Czy moze są czyms oklejone?

Kasiu,super macie eraz przedpokoikszkoda tylko,że to wymaga tyle pracy;-).
Wolfia,domek rewelacyjny:szok:.Wcale sie nie dziwie,ze go wybraliście:tak:.Na nasze realia duzo płacicie za wynajem:baffled:,byłaby z tego ładna rata kredytu:zawstydzona/y:.

reklama
Na nasze realia duzo płacicie za wynajem:baffled:,byłaby z tego ładna rata kredytu:zawstydzona/y:.
Wiem, że na polskie realia to jest masa pieniędzy:sorry: Dla pokazania Wam i rozeznania, zobaczcie co możecie wynając w Dublinie i za jakie pieniądze (przykłądy domów z 3sypialniami):
Daft.ie : Search Results

W takim standardzie jaki będziemy mieli za 700e/miesiąc + dojazd nie znaleźlibyśmy nic w stolicy:no: No i dodam, że to jest dom samodzielny, a nie bliźniak czy szeregówka. A powiem szczerze, że miejscami Dublin wcale do mnie nie przemawia i nie chcielibyśmy tam mieszkać:sorry:

Ostatnia edycja:
Do góry