reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

Kamma oj my to jeszcze:p Ja bym chciała już ale z drugiej strony do pracy bym poszła zobaczymy jak C zacznie jeździć to tak wstępnie powiedzieliśmy że jesień przyszłego roku;(

Liza
wszystkiego najlepszego:p

U nas non stop chmura przychodzi i pada wrrr

reklama
Kasiek aaaa a mi się coś ubzdurało że Wy już ;-) ja też bym Naszych "wybryków" nie nazwała staraniami a raczej seksem bez zabezpieczeń :rofl2: konsekwencje te same ale jakoś lepiej brzmi :-p

Liza jeszcze tutaj 1oo Lat! :-)

Jezuuu ale mam lenia nawet oddychać mi ciężko :-D

Kamma no niestety my nie:( no zobaczymy jak się przez ten rok sytuacja wyklaruje no widzisz u Was jakoś tak łatwiej J ma dobrą pracę i chyba na razie nie musicie się martwić co? Jaki ten świat jest beznadziejny;/

Kasiek wiesz teraz ma dobrą pracę, ale wiecznie tam siedzieć nie będzie tym bardziej jeżeli okaże się że jestem w ciąży, ale tak czy siak dla nas to chyba najlepszy czas na 2 dziecko, jeśli teraz" nie zaskoczyłam" to super ale jeśli jednak to też cieszyć się będę :tak:

Kaamaa super podejscie ;-)

Kurcze u was nie pada a u nas przed chwilą tak luneło :szok: ...

Co do meczu w sobote myśle ze Polcay dadzą rade i bedzie 3:1? ;-)

Kamma my tez tak do czasu myslelismy, jak bedzie to bedzie ..ale teraz coś bardziej na nie . Ja tez jestem ciekawa wyniku Twego:-)

Liza 100 lat!!!

Nie wiem co narzekacie na pogodę , u nas od 11 słonko swieci pełną parą , mamy 23 stopnie;-)

Co sie z wami dziewczyny dzieje??/rozumiem ze z młodych wiekszosc uciekła ale tutaj wieksze pustki;(

Hej
No ja jetem tez ale nikt nie pisze wiec wiadomo sama nie bede pisac :D
U nas Daniel ma pierwszą kroste ospową, Miki czysty... :p ehhhhhhh
Milego weekendu tez zycze!

Liza moze to i lepiej jak dzieciaczki razem przejda przez to i ty bedziesz pozniej juz miala swiety spokoj z ospa:)

Ja mam ostatnio urwanie glowy:-) jutro ide na wesle,wiec trzeba bylo sie obkupic:) Alana tez:)

reklama
Liza życze zdrówka ...My ponad dwa lata temu przez to przechodzilismy...Kaja miala nawet w buzi;/...

Kaja w nocy miala atak kaszlu krtaniowego masakra...ale tylko raz i spała do rana,kupie dzisiaj neoangin do psikania i zobacze po weekendzie co sie wykluje,mam nadzieje ze nic;/
Dzisiaj jedziemy na dzialke ,u nas piekna pogoda a od jutra upał;))
Miłego weekendu;)

Do góry