reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

reklama
No emocje wczoraj były :tak: :-)
Kurcze cos mi bb szwankuje jak chce dodawac szybka odpowiedź... hmmm... ;P

U nas w nocy byly dwie burze i chyba oberwanie chmury tak lało :szok: podwórkiem woda szla, wyrwalo drogi kawalek... :no: a teraz znow parno i ciemne chmury bokiem przemykają, kropi co jakis czas...

Liza sto lat ;*

Kama a chciałabyś być zobaczyć dwie kreseczki? ;-) jak tak to trzymam kciuki :tak::-)

Mecz był wczoraj wspaniały, naprawdę się postarali :tak: szkoda tylko tej bramki na spalonym, no ale trudno i tak nie jest źle. Z Czechami obstawiam 2:0 :-):-p dla nas oczywiście.

Ale mamy pogodę durną. P. teraz miał 2 tygodnie urlopu, w piątek ostatni dzień i przez cały ten czas albo zimno albo deszcz pada :dry: dzisiaj słonko nieśmiało wychodzi, więc może po południu skorzystamy :tak:

Kasiek mnie codziennie kusi żeby zrobić test :-p nie wiem jak wytrzymam do piątkowego poranka ;-)
A Wy kiedy zaczynacie staranka?

U mnie od rana siąpi deszcz :no: nie nawidze takiej pogody :dry:

Anetka jakaś część mnie by chciała ;-) co ma być to będzie.

Liza 100 lat;***

U nas piekna pogoda słonce 21 stopni...jutro ma byc deszcz i 18 ale od piatku upał;)))

Ja z Czechami 3:0 obstawiam...innej opcji nie ma hehe

Liza wszystkiego najlepszego:*
u mnie chyba 2 dni temu byla taka wichura w nocy az wszystkich pobudzilo:szok:

dzis pochmurno ale poki co nie pada:)

W sobote idziemy na wesele i z tego co mwia ma byc goraco:)

reklama
Do góry