reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

hejka:-D
nie obiecuję ale postaram się w miarę regularnie zagladać bo forum nam padnie śmiercią naturalną:-D:-):-p

Sali zamień się ja na godzinkę chociaż bym wyszła sama:-D (myślę że godzinę mała by pospała:-p)
Co do morderczych miesięczy u nas maj jest zabujcą:-D 1 maja ur mojej mamy, 7 maja ur mojego taty, 15 imieniny mojej mamy, 21 ur Ali, 26 dzien matki, no i 29 ur Oliśki:-D

reklama
Liza wcale nie daje sobie rady:-D Gdyby nie Alicja to ja czasami nawet do łazienki bym nie wyszła i w majtki bym robiła:-D Bobas jest mega hardcorem, chociaż w ten week była cudna, tata się nią zajmował, ja nawet się wyspałam, M pojechał, mała się obudziła a ja dopiero ją uspiłam... mam nadzieję pospać chociaż do 5:-D wczoraj jak ją M uśpił spała UWAGA!!!! od 23 do 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok: Karmimy butlą, bo ja nie wyrabiałam, raz byłam biała raz zielona... ze zmeczenia piłam tylko kawę i prawie nic nie jadlam... teraz jest dużo lepiej, mam czas i jem nawet 3 razy dziennie:-D do tego kolor skory mi się poprawil i zdrowiej wygladam... z kompaniem jeszcze się zgrac nie możemy... Jak wykompię Oliwkę i nakarmię musze leciec z nią do mamy na dół, jak mała jest u rodziców ja myję Alę i mam dla niej czas na jakąś bajkę, kładę ją spać, zabieram Oliwkę i mamy hardcore... Własnie mi usneła... idę spać zaraz i ja:-p bo już oczy same mi się zamykają:-p

snoopy kurcze ale córa Ci sie udała hehehe :-D daje popalić ;-) oby szybko takie nieogarnięcie mineło :tak:
A wiesz co ja to mialam tak ze jak korzystałam z kogos pomocy to mi sie wsio rozsypywało :tak: a jak sama ustalałam wsio (nawet z trójką dzieci bo na mame nie moglam liczyc czerwiec,lipiec sierpnien wrzesien i paźdzniernik najbardziej robotne miesiące mają) to mi po 2 tyg wsio pieknie gładko szlo :tak: może tak spróbuj?;)
w kazdym badz razie powodzenia ;-) :**** melduj jak to tam u was :tak:

Liza bez pomocy sie nie obejdzie:-D po 3 dniach padla bym z odwodnienia:-p
kama to mnie pocieszylas:-p

aaaa moj mąż chyba będzie miał kryzys wieku średniego:-D kabriolet chce kupić:-D to mu powiedziałam co to w moim mniemaniu oznacza a on powiedział że to dla dzieci:-D hahaha każda wymówka jest dobra:-D

reklama
Do góry