reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

hejka:-D
nie obiecuję ale postaram się w miarę regularnie zagladać bo forum nam padnie śmiercią naturalną:-D:-):-p

Sali zamień się ja na godzinkę chociaż bym wyszła sama:-D (myślę że godzinę mała by pospała:-p)
Co do morderczych miesięczy u nas maj jest zabujcą:-D 1 maja ur mojej mamy, 7 maja ur mojego taty, 15 imieniny mojej mamy, 21 ur Ali, 26 dzien matki, no i 29 ur Oliśki:-D

reklama
Liza wcale nie daje sobie rady:-D Gdyby nie Alicja to ja czasami nawet do łazienki bym nie wyszła i w majtki bym robiła:-D Bobas jest mega hardcorem, chociaż w ten week była cudna, tata się nią zajmował, ja nawet się wyspałam, M pojechał, mała się obudziła a ja dopiero ją uspiłam... mam nadzieję pospać chociaż do 5:-D wczoraj jak ją M uśpił spała UWAGA!!!! od 23 do 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok: Karmimy butlą, bo ja nie wyrabiałam, raz byłam biała raz zielona... ze zmeczenia piłam tylko kawę i prawie nic nie jadlam... teraz jest dużo lepiej, mam czas i jem nawet 3 razy dziennie:-D do tego kolor skory mi się poprawil i zdrowiej wygladam... z kompaniem jeszcze się zgrac nie możemy... Jak wykompię Oliwkę i nakarmię musze leciec z nią do mamy na dół, jak mała jest u rodziców ja myję Alę i mam dla niej czas na jakąś bajkę, kładę ją spać, zabieram Oliwkę i mamy hardcore... Własnie mi usneła... idę spać zaraz i ja:-p bo już oczy same mi się zamykają:-p

snoopy kurcze ale córa Ci sie udała hehehe :-D daje popalić ;-) oby szybko takie nieogarnięcie mineło :tak:
A wiesz co ja to mialam tak ze jak korzystałam z kogos pomocy to mi sie wsio rozsypywało :tak: a jak sama ustalałam wsio (nawet z trójką dzieci bo na mame nie moglam liczyc czerwiec,lipiec sierpnien wrzesien i paźdzniernik najbardziej robotne miesiące mają) to mi po 2 tyg wsio pieknie gładko szlo :tak: może tak spróbuj?;)
w kazdym badz razie powodzenia ;-) :**** melduj jak to tam u was :tak:

Liza bez pomocy sie nie obejdzie:-D po 3 dniach padla bym z odwodnienia:-p
kama to mnie pocieszylas:-p

aaaa moj mąż chyba będzie miał kryzys wieku średniego:-D kabriolet chce kupić:-D to mu powiedziałam co to w moim mniemaniu oznacza a on powiedział że to dla dzieci:-D hahaha każda wymówka jest dobra:-D

reklama
Do góry