reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

O matko czy i tu były jakieś trolice??? Za dużo mam stron do nadrobienia,żeby ogarnąć o co dokładnie chodziło ,a chcialbym się wyrobic jeszcze dzisiaj :-D

ViKamcia to Ty młoda doopa jesteś :-):-p

A ja najbardziej z grilla lubię filety z kurczaka :p Nowy pomysł na jogortowo coś tam jest całkiem,calkiem ;-)

reklama
Lolkak własnie musze wypróbowac te kurczaki w jogurcie;)

Jeny ja wczoraj przez cały dzien zjadłam dosłownie tylko kawalek ciasta a dzisiaj małe sniadanie i o 17 jajko z majonezem i taka pełna jestem...chyba żołądek mi sie skurczył ..oby hahah

lolkak a Ty myslałaś ze ja starsza jestem?? hehe :-p
no chyba zzacznę ukrywac swój wiek :-p

a trolle nie wpadły na nasz waek tylko na główny młodych mam ...
tu nie mają wstepu bo żaden troll nie przetrwa do stanu "weteranki" ;-)

Witam,
Maly mnie wkonczy codziennie wstaje 5 a jakby tego bylo malo dzis wstal przed 4:wściekła/y:zasnal po 21. Zasypiam siedzac a lobuz bawi sie w najlepsze....

Bry
Fikusek GRATKI!!! :-)
Bosze nie piszcie ile macie lat ;P ja z moim bagażem doswiadczen i trójka dzieci to sie czuje jak 30stka;P a ledwo 24 skoncze za pare dni... ;P heh...

tortowo tutaj... hymmm jak to chyba zrobie torta Mikusiowi normalnego z truskawkami, taki maly ;P i tak gosci nie bedzie azni zadnej imprezy wiec wiecie.... ;] choc ten tort to tez nic pewnego... ;] heh

Anula o kurcze współczuję!!!

Fikusi
e GRATULACJE!!!! Szybko całkiem się pozbędziecie;)

Liza
pewnie zrób będzie miał uciechę z dmuchania:)

Chyba idę odżywkę zmyć bo już z godzinę siedzę:)

Witajcie i tu

anetak,
akcper był zachwycony, najbardziej strażą pożarną, ale jak miał możliwość wejścia na zwyżke to nie chciał bo się bał:-p. Ale tak to do samochodu strażackiego pierwszy leciał:-D. Ja widziała zdjęcia Zuzi z wężem strażackim super sprawa:tak:, Kacprowi sie strasznie Zuzia na nim podobało i waż:-p.
kasiek tak masz racje co jakiś czas, ale jak przychodzi co do czego to wtedy wielka panika:-D
fikusek gratuluję
Vi ja nie pomogę nie miałam żadnych zapięć

Liza jasne że zrób torcika dla was:-)
będzie się cieszył :-)

kurde mnie brzuch bolli przez @
nigdy mnie nie bol,ał ale teraz jestem przeziębiona i pewnie przez to mnie tyak ciągnie !
normalnie jak siadam to czuję jakbym miała bóle porodowe :szok:

reklama
Do góry