reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

Hehe "Brygada MM" sie tworzy haha :-D
Umi super ze weekend fajnie zleciał :tak:
sali jak 13ego ma byc upal 30 stopni? na tvn pokazywali ze ma byc od środy coraz cieplej...:eek: :-D

U mnie Hania w szkole, a chlopaki wariuja choc zaraz mlodego poloze;-)
Hania ma w środe wycieczkę na dzien dziecka niby ;P kino 3D, park hula jakis i Mc Donalds, ale plus bo do Radomia, wiec bliżej niż wawa, mam nadzieje ze nie bedzie źle sie czuć :-)

reklama
w sumie macie rację :-)
w końcu tak jak pisałam .. powychodziły mamy które były pochowane i nie chciało im się tam pisać ..
szkoda tylko że trzeba 2 wątki ogarniac :-p
ale jakoś da się to zrobić :-)

co do trolla to wam powiem że dziwna była.. znaczy nie widzę w tym celu.. ani się nie awanturoała ani nic..
miła spokojna :/
aaaa ten jej chłopak bogacz niby ją rzucił :sorry:
ludziom to się nudzi... :/ aż strach o własne zdjęcia !
trzeba podpisywać za kazdym razem jednak :tak:

nie nadrabiam bo czytałam wczoraj a dziś mnie choroba dopadła :/

Ostatnia edycja:
Liza ja mowie o 9 a nie 13;P
U nas pokazuja 19-21 stopni i deszcz no temp moze byc tylko zeby nie padało;/

Kamcia strach o zdjęcia to jest święta prawda:sorry2:
Liza ale fajnie Hania ma:tak:
sali u nas jest 24 duszno jak nie wiem i deszcz:/, ale zero ulgi po tym deszczu
kasiek planujesz już urodzinki?

Umi a jak:p Ja w takich sprawach ma ciężkie myślenie i już myślę co kupić C na urodziny we wrześniu hahaha

Umi to zazdroszcze bo u nas 13;/ ale nie jest jakos specjalnie zimno bo nie wieje.
Dzisiaj ide zamówic torcik na Kai ur. no i cos na grilla wymyslec...moze macie jakies pomysły?
Na razie wiem ze zrobie mielone na patyku ala kebab do tego sos mietowy...hmm i nie wiem co jeszcze zeby dzieciom smakowało,moze rybke w foli hmm i szszłyki pewnie z fileta.Jakies pomysły??

sali no tak ale od 9ego do 13 niedaleko, a deszcz to ma byc przelotny, także czym sie martwisz:-) ta pogoda jeszcze moze sie zmienic o 180 stopni ;P heh :dry: :p

U nas dzis zachmurzone niebo i 15 stopni, fajnie tak nie gorąco, nie zimno ;-) hehe
Miki spi, obiad zrobilam - dzieciaki rosół, a męzowi krokiety z barszczem czerwonym ;) hehe

reklama
ale co mi po 13-stym Liza?:-pJa chce pogode na 9 haha a ma byc 21 więc zaden to upał no i burze maja byc...jestem dobrej mysli bo tam gdzie robie Kai ur rzadko pada,pada wszedzie w kolo a u nas sucho...jak dzwonie po znajomych to sie dziwia ze u nas słonce..takze zobaczymy...bo to juz by było zrządzenie losu jakby znowu nie miala pogody w urodzinki...a tak sie cieszyłam ze latem sie ur i bedzie mogła w plenerze robic imprezki;)

Umi znam znam kaszanke z kapustą,ale nie sądze zeby dzieciom to smakowało juz po estetyce wizualnej..hehe
Musze patrzec głownie na dzieci bo to mały kinder bal bedzie;)

Ostatnia edycja:
Do góry