reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mlode Mamusie

agao pisze:
ostatnio widziałam starą różową landrynkę i mnie mało co nie przewróciło jak to mama BOo napisała płaszczyk z futerkiem miał oczojebny róż do tego utleniony jasny blond natapirowanych włosów i szminka wściekła -laska trochę większe kontury sobie dorobiła

ale dla dziewczynek małych ok

postrach ulicy agao ;D
wiekszość ciuszków kupiłam w moich ulubionych kolorach, w końcu dokupiłam różowe, żeby nikt nie pomylił mojej małej z chłopakiem ;) pajacyki i śpioszki welurkowe mam w wiekszości granatowe, niebieskie, bo to moje kolory ;)

reklama
Witam Mamusie!
Dawno mnie tutaj nie bylo a to znow z powodu braku internetu.Z domku nie ruszam sie juz tak czesto a do kafejki mam troszke daleko.
Widze ze duzo sie zmienilo na forum.Wszytskich postow jeszcze dokladnie nie przeczytalam.Ja mialam ostatnia wizyte w szpitalu teraz tylko wyczekujemy na NASZE MALENSTWO mialam ostatnie USG i nadal mowia mia ze bedzie CHLOPCZYK!Do porodu zostalo mi niewiele termin mam na 21 marca a wy na kiedy macie terminy????????Kasiula Matula czy ty juz urodzilas?GRATULACJE!
Mama Boo czy ty spodziewasz sie chlopczyka???????
Mama Boo przykro mi z powodu Dawidka ale wiedz ze juz tak nie cierpi.Trzymaj sie kochana.
Witam nowe Mamusie na forum:)

Mysle ze jeszcze tu zagladne i przeczytam wasze posty:) Trzymajcie sie Mamuski sle duzo buziaczkow!

hehe o widze ze tu jakies przeciwniczki rozu i blond wlosow sa:)
Mysle ze nie wazne jak kto sie ubiera i jakie ma wlosy wazne to co ma w GLOWIE!

Mlode Mmausie!
Ostatnio nie zagladam tutaj za czesto jak juz pisalalm to z braku internetu:) Co u was?widze ze forum utkwilo w miejscu.
Ja chcialam was powiadomic ze 21 Marca 2006 przyszedl na swiat Maly Czlowieczek!MAMY SYNKA!
Wsumie rodzilamtrzy dni ale teraz gdy na niego patrze mysle ze warto bylo!
Catherinka witaj:)
Dziewczyny odezwijcie sie.Napiszcie czy urodzilyscie juz i co slychac.
POZDRAWIAM WAS WSZYTSKIE I MALENSTWA!

reklama
tak tyle jest dokładnych wątków ze ten dosc ogolny nie cieszy sie powodzeniem
ja jako mloda mamusia czuje sie rewelacyjnie tak sie bałam ale chyba nieźle mi idzie ,,bycie mamą''
tyle mialam wątpliwości i tyle sie zastanawialam jak sobie dam rade ale hjest cudnie

Do góry