reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mlode Mamusie

a mi cycki aż tak nie urosł za to zrobiły się dość twarde

fajnie wyglądają piersi jak się ćwiczy klatke piersiową tzw rozpiętki z obciążeniem itd wtedy cycki miałam prawie pod brodą naprawdę duża różniaca

reklama
Ja widzę dużą róznicę - z małego 75 B do średniego 85 C . Jak siedzę to mi na brzuchu leżą :D Ale już nie chodzi o wielkość tylko o to, że taki szok - zawsze za duże nei były a teraz w tak krótkim czasie tak urosły. Pewnie obciążone i zmęczone te moje cycorki :D

słuchajcie a jak to jest z tymi kremami
coś mi sie obiło o uszy ze nie wszystkie na rozstępy można stosować w ciąży
a podczas karmienia???

agao pisze:
a mi cycki aż tak nie urosł za to zrobiły się dość twarde

fajnie wyglądają piersi jak się ćwiczy klatke piersiową tzw rozpiętki z obciążeniem itd wtedy cycki miałam prawie pod brodą naprawdę duża różniaca

wiem agao- tez cwiczyłam na siłowni :) mam nadzieję, że po porodzie i zakończeniu karmienia nie obwisną mi całkowicie... :p

też mam nadzieję jak ćiwczyłam mięśnie klatki piersiowej i katowałam się hantlami to super było

ja wroce na chwile do tematu torby: czy wy macie juz ja spakowana i gotowa "do uzycia" czy tylko te rzeczy skompletowalyscie?? bo nie wiem kiedy sobie taka "wyprawke" przygotowac

reklama
My na dniach idziemy robić pozostała część zakupów i już wszystko spakuję do torby. Tak na wszelki wypadek :D Acha a koszule kupuję taką:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82771007 tę z różowymi pszczółkami i taką:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82770010 z kłapouchym ciemno różową :)
Acha! Bratowa mi mówiła, że jeśli kupujemy koszulę przeznaczoną specjalnie do karmienia (jak ta pierwsza z allegro) to warto wszyć po jednym guziczku, bo się rozciągają i po ktorymś karmieniu piersi "same wychodzą" :)

Do góry