reklama
sylwia532
Fanka BB :)
zona co za skurw...........sory ze tak pisze,bo wiem ze na pewno jeszcze go kochasz..........nie zasluguje na ciebie ani na ciebie ani na bycie ojcem..........co za odpowiedzialnosc.............zostawic coreczke...........oj ja bym sie juz postarala zeby pozalowal......moze jeszcze wroci i mu z tamta bedzie zle.............
wiem kiedys jak jeszcze nie bylam mezatka to tez przezylam zdrade,tylko wtedy nie mielismy dzidzi,teraz ona dla ciebie jest podpora i swiatem i zycze ci bys na swojej drodze spotkala mezczyzne ktory was pokocha prawdziwie
wiem kiedys jak jeszcze nie bylam mezatka to tez przezylam zdrade,tylko wtedy nie mielismy dzidzi,teraz ona dla ciebie jest podpora i swiatem i zycze ci bys na swojej drodze spotkala mezczyzne ktory was pokocha prawdziwie
A
azik
Gość
żona, przykro mi
co do spania poza łóżeczkim - dla zdeowia psychicznego rodziców - odradzam spanei z rodzicami... co do wózeczka - to owszem pierwsze dwa miesiace - później to staje sie trochę niebezpieczne.
co do spania poza łóżeczkim - dla zdeowia psychicznego rodziców - odradzam spanei z rodzicami... co do wózeczka - to owszem pierwsze dwa miesiace - później to staje sie trochę niebezpieczne.
katiNJ
Fanka BB :)
Zona mi rowniez b przykro. Pamietam ze nie tak dawno to wlasnie maz podejzewal cie o zdrade. Trzymaj sie dziewczyno, teraz Amelka najwazniejsza.
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Zona, trzymaj się! Musisz być silna dla maleństwa! Ono ma tylko Ciebie! I zawsze odwzajemnii Twoją miłość!
reklama