Witam Mamusie!
Wlasnie dzis wrocilam ze spotkania z moja Mama z Londynu.Wcieie jakie przezycie jak mama zobaczyla brzuszek, calowala mnie po nim i gadala do niego

lezki w oczkach sie krecily wreszcie pogadalysmy spokojnie i nie moglysmy nacieszyc sie soba.Powiedziala ze bardzo wydoroslalam przez ciaze i widac ze Kocham mojego Skarba.Ale to wszystko dziwne...spac z Mama tuli brzuszek moj a kiedys tulila mnie
Goszka i Jus20sto witajcie wsrod nas!
Mama Boo zasmucila mnie wiadomosc o Dawidku.Mam nadzieje ze bedzie lepiej.
Marthusia NIE REZYGNUJ ZE STUDNIOW Z MARZEN!ABSOLUTNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!
Kazda kobietka powinna miec jakos tyly zabezpieczone a studia daja ci szanse pracy.Czasami nie rozumie facetow-jesli rodzice chca ci pomoc w opiece to czego z tego nie skorzystac?Wiadomo ze bedzie ci trudno zostawic malenstwo im ale to tylko pare godzin :

Jak zrezygnujesz ze studiow a zostalo ci malutko do ukonczenia ich to bedzie twoj DUZY BLAD!
MagdalenaB pisalas we wczesniejsych postach ze bojisz sie wczesnego poroddu.
Musze ci powiedziec ze ja tez mam takie obawy!
Na dodatek bedac w Londynie dowiedzialam sie duzo o porodach w Anglii itd.
Niektore historie mnie wrecz przerazily az odechcialo mi sie znow rodzic w Anglii.
Jedna dziewczyna opowiadala mi ze tutaj tak jest ze jesli ciaza nie moze sama sie ze tak powiem utrzymac to nie robia nic na podtrzymanie ciazy to chyba jakas paranoja! bo maja najlepsze tutaj sprzety np do operacji plastycznych itd wiec wiecej laduja w zmienianie wygladu niz w zycie uratowanie dzieciaka!albo to jakies bzdury albo prawda ja juz nie wiem ale wkurzylam sie jak to uslyszalam!!!!!!!!
Odrazu przypomnialo mi sie jak pojechalam do szpitala z bolami i musialam czekac pol godziny na pomoc lekarska wr!To jak tu bedzie z porodem?????????????? nie chce myslec jej moze mnie strasza i ja panikuje??????