reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mlode Mamusie

ale mnie tu daaawno nie bylo:))

Mama Boo sliczne imie wybralas dla swojej coreczki, bardzo orginalne:)Jak sie Dawidek trzyma?musial byc zaskoczony jak malutka go kopnela i poczul jej ruchy:)

Maggusia mam nadzieje, ze z Malutka wszystko bedzie dobrze i z tymi Twoimi wynikami rowniez!pewnie strasznie sie cieszysz na to spotkanie z mama, szczegolnie, ze tak dawno sie nie widzialyscie:)milego weekendu w takim razie zycze i spokojnego:)

Dziewczyny, ale Wam zazdroszcze tych kopniaczkow, tez chcialabym juz je czuc, a jesczze tyle czasu..:(doczekac sie nie moge.

sciskam mocno:*

reklama
Wiecie co ? Jeszcze przed kilkoma dniami nie byliśmy zdecydowani na "Gaję" (tzn. na samo imię ;) ), ale teraz takmi pochlebiacie, żena nowo zakochałam się w tym imieniu ;) Jest niezwykłe i wyjątkowo tajemnicze. A co do Dawidka to wczoraj mu się pogorszyło. Od 4 rana wymiotował i strasznie bolała Go głowa, ale jak wychodziłam od mamy o 20 to już było lepiej.... Dzisiaj ma przyjechać lekarka, zobaczymy co powie.

Heeh cześc dziewczynki, to ja dołączam do młodych mam.
Niedługo stuknie mi 21 wiosen ale wcześniej będziemy świętować pierwsze urodzinki mojej Julki ( 12 stycznia) a 2 marca narodziny drugiego szkraba o ile będzie punktualny no a ja mam urodzinki 22 kwietnia.
Fajnie że jest taki wątek dla młodych, szczerze mówiąc to ciężko mi się u was zaaklimatyzować, tzn. w przyszłych marcowych mamach

Justynko , bo przypuszczam iż tak masz na imię ;) A czemu Ci się trudno zaklimatyzować ? Aż takie złe jesteśmy ;) ??? Witaj w Naszym gronie i nie opuszczaj Nas :D

hmmmm Mamo Boo widzisz jakoś wcześniej próbowałam tu z wami dyskutować ale 223c23zu23łam23 si3ę jako23ś nieswoj30o,

mam
nad
zie1j
e1 ż1e teraz będzie wszystko ok i ż0e zo0as425nę z wami dł,u41że41144

witaj mulutko Justynko:)marcowe mamusie sa naprrawde super:))wiem, co mowie, bo chociaz ja termin mam dopiero na lipiec to zostalam u nich bardzo milo przyjeta:)

U Dawida gorzej..... Od wczoraj dostaje nowy lek przeciwbólowy co 4 godziny, więc dobrze nie jest..... Szczerze to pogarsza się z dnia na dzień..... Dzisiaj tam jadę, więc więcej się dowiem. Pozdrawiam i Caluję

reklama
usciski dla Dawidka!!trzymaj sie cieplutko, musisz byc silna dla niego i dla tej Kruszynki w Twoim brzuszku!:*

Do góry