Dwa tyg po mtx, wczoraj mialam badana i byla 394.Jak Twoja beta dzisiaj?
reklama
Super! Miałaś usg kontrolne czy narazie sama beta jest kontrolowana?Dwa tyg po mtx, wczoraj mialam badana i byla 394.
Tak, mialam usg w tamtym tygodniu bo mialam mocne bóle i zatrzymali mnie na jeden dzień w szpitalu. Na usg wyszlo wszystko ok, beta spada i wypuscili mnie do domu. Kolejne badanie bety za tydzien. Mam nadzieje, ze mocno spadnie. Nadal krwawie, ale juz lekko.Super! miałaś usg kontrolne czy narazie sama beta jest kontrolowana?
A na usg lekarze mówili coś o zmniejszeniu się pęcherzyka? Czy narazie wyglada podobnie? Jestem na podobnym do Ciebie etapie leczeniaTak, mialam usg w tamtym tygodniu bo mialam mocne bóle i zatrzymali mnie na jeden dzień w szpitalu. Na usg wyszlo wszystko ok, beta spada i wypuscili mnie do domu. Kolejne badanie bety za tydzien. Mam nadzieje, ze mocno spadnie. Nadal krwawie, ale juz lekko.
Współczuje Ci, mam nadzieje, że wszystko u Ciebie bedzie dobrze.A na usg lekarze mówili coś o zmniejszeniu się pęcherzyka? Czy narazie wyglada podobnie? Jestem na podobnym do Ciebie etapie leczenia
Jak robili mi usg w tamten piatek to wielkość była podobna.
A jak u Ciebie? Spada beta?
U mnie tez w usg podobnie. Najpierw mi beta wzrosła znacznie po podaniu 1 dawki mtx, w czwartej dobie dostałam druga dawkę mtx, i od nowa oznaczenia, niby w 4 i 7 dobie trochę spadło, ale dalej się boje. Oznaczenie kolejne mam za 5 dniWspółczuje Ci, mam nadzieje, że wszystko u Ciebie bedzie dobrze.
Tobie teraz bardzo ładnie spadła beta!Współczuje Ci, mam nadzieje, że wszystko u Ciebie bedzie dobrze.
reklama
Ja też już jestem strzepkiem nerwów. U mnie też wzrosła po podaniu mtx w 4 dniu bylo 1034 ale pozniej zaczeła spadać. Mam nadzieje, ze nie bede miała drugiej dawkiU mnie tez w usg podobnie. Najpierw mi beta wzrosła znacznie po podaniu 1 dawki mtx, w czwartej dobie dostałam druga dawkę mtx, i od nowa oznaczenia, niby w 4 i 7 dobie trochę spadło, ale dalej się boje. Oznaczenie kolejne mam za 5 dni