Skad dziewczyny wiecie, że to miesiaczka? Ja juz krwawie od prawie dwoch tygodni. Czy to jest tak, ze jak beta spadnie do 0 to pozniej pojawia sie miesiaczka?tzn juz jedno miałam po wypisie. Teraz drugie w piatek u mojego lekarza. Akurat dobrze bo przyszla miesiaczka wiec zobaczymy czy sie wchłonęło.
reklama
Ja tez dostałam okres, ale i miesiąc temu dostałam tylko spóźnił się 5 dni, wtedy po kilku dniach wykryto ciąże pozamaciczna, 5tydzien. Oprócz tych dwóch krwawień które wyglądają jak miesiączka ciagle mam plamienia, codziennie.. teraz kończy się miesiączka i już widzę ze to nie koniec bo powraca plamienie, czy tez miałyście lub macie plamienia?tzn juz jedno miałam po wypisie. Teraz drugie w piatek u mojego lekarza. Akurat dobrze bo przyszla miesiaczka wiec zobaczymy czy sie wchłonęło.
Ja plamie cały czas, ale w te dni co czułam ze to okres był mocny jak okres i bolał mnie brzuch w pierwszy dzień jak zawsze przy okresie, i tak wgl po metotreksacie krwawienie się ogólnie nasiliło w stosunku do poprzednich dni, pojawiła się taka żywa krew a wcześniej plamienia były brunatneSkad dziewczyny wiecie, że to miesiaczka? Ja juz krwawie od prawie dwoch tygodni. Czy to jest tak, ze jak beta spadnie do 0 to pozniej pojawia sie miesiaczka?
ja przy tej spadajacej becie w szpitalu mialam krwawienie. I oni to nazwali poronieniem. Na kontroli powiedziala lekarka ze miesiaczka przyjdzie do 8 tyg. I sie pojawila praktycznie regularnie do tamtego krwawieniaSkad dziewczyny wiecie, że to miesiaczka? Ja juz krwawie od prawie dwoch tygodni. Czy to jest tak, ze jak beta spadnie do 0 to pozniej pojawia sie miesiaczka?
u mnie sie krwawienie pojawilo przy 263 becieI podobno gdy beta spada poniżej 100 to może przyjść miesiączka
I jak tam beta dzisiaj? Mam nadzieje, ze spadła11.12 a Ty?
Tak, ale do zera jeszcze trochę brakuje, kolejna za tydzienI jak tam beta dzisiaj? Mam nadzieje, ze spadła
A Ty kiedy masz badania? Jutro?
Tak, ja jutro. Ile Ci wyszla beta. Dobrze, ze spada.Tak, ale do zera jeszcze trochę brakuje, kolejna za tydzien
A Ty kiedy masz badania? Jutro?
reklama
daj znać, mnie wyszła Ok 40Tak, ja jutro. Ile Ci wyszla beta. Dobrze, ze spada.