Witam mam bardzo poważny problem ponieważ 16 i 18 grudnia robiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny i póżniej co parę dni robiłam jeszcze 3 testy czyli w sumie 5 wyszły pozytwne nie miałam cały grudzień miesiączki.Po czym udałam się ostatnio do lekarza lekarz przepisał mi witaminy .Po czym wczoraj w pracy poszłam do toalety się załatwić i na papieże toaletowym zobaczyłam krew udałam się do szpitala po czym zrobili mi usg i nie zobaczyli nic tylko dwa woreczki z płynem. lekarze w szpitalu wyliczyli ze jestem w 8 tygodniu ciąży.ale na usg powiedzieli ze to może być wczesna ciąża.Lub poronienie lub ciąża pozamaciczna. Ale jeszcze za tydzień w czwartek mam nastepne usg mam nadzieje ze się rozwinie zarodek .poczym w trakcie tego niewiem jak to nazwać mam krwawienia lub plamienia, nie mam żadnych bóli brzucha.Wieć sama niewiem co mam o tym myśleć dzisiaj pobrali mi krew do badania. i czekam na to usg tydzień. Wiec jak byście mogły dziewczyny coś podpowiedzieć to bardzo dziekuję.Czekam na jakie kolwiek odpowiedzi.
Co wy myślicie o tym wszystkim??? Pozdrawiam Ewa
Co wy myślicie o tym wszystkim??? Pozdrawiam Ewa
Ostatnia edycja: