Były takie przypadkiA czy jest tu ktoś komu udało się zajść w ciąże po leczeniu mtx z jajnika po tej samej stronie po której była cp?
Są różne teorie, niekotrzy mówią ze jajowod zepsuty, inni ze po leczeniu zachowawczym jak jest drożny to jest okej
reklama
Bibi89
Fanka BB :)
Ja. Niecałe 6 miesięcy po CP zaszłam w ciążę z owulacji po tej samej stronieA czy jest tu ktoś komu udało się zajść w ciąże po leczeniu mtx z jajnika po tej samej stronie po której była cp?
Są różne teorie, niekotrzy mówią ze jajowod zepsuty, inni ze po leczeniu zachowawczym jak jest drożny to jest okej
olka11135
A czy jest tu ktoś komu udało się zajść w ciąże po leczeniu mtx z jajnika po tej samej stronie po której była cp?
Tak.
Ma syna z tego całego jajnika co CP.
U mnie najprawdopodobniej prawy nie pracuje
U mnie nie pracuje lewy, cały czas mam owulacje z prawego z tego co była cpTak.
Ma syna z tego całego jajnika co CP.
U mnie najprawdopodobniej prawy nie pracuje
Bibi89
Ja myślałam podobnie, wiecznie owulacja po lewej stronie aż tu nagle po cp miałam trzy cykle z owulacją po prawej stronie. Lewy jajnik odpoczywałU mnie nie pracuje lewy, cały czas mam owulacje z prawego z tego co była cp
Ojej serio?Ja myślałam podobnie, wiecznie owulacja po lewej stronie aż tu nagle po cp miałam trzy cykle z owulacją po prawej stronie. Lewy jajnik odpoczywał
Ja na pewno miałam po cp z lewego raz
Teraz kilka cykli prawa strona
Ale może go faktycznie się zmienia i po prostu nie jest regułą bo wiem ze dużo dziewczyn tak ma
reklama