Dawaj znać jak ta beta dalej, musimy się jakoś trzymać!Ja też już jestem strzepkiem nerwów. U mnie też wzrosła po podaniu mtx w 4 dniu bylo 1034 ale pozniej zaczeła spadać. Mam nadzieje, ze nie bede miała drugiej dawki
reklama
Ty też. Powodzenia! Bedzie dobrzeDawaj znać jak ta beta dalej, musimy się jakoś trzymać!
Ty też. Powodzenia! Bedzie dobrze
Ja robię cały czas w szpitalu, to samo laboratorium. Kiedy bedziesz badać bete?Robicie badanie beta hcg w tym samym laboratorium czy któraś z Was zmieniała?
11.12 a Ty?Ja robię cały czas w szpitalu, to samo laboratorium. Kiedy bedziesz badać bete?
Ja 12.1211.12 a Ty?
Dziewczyny ja takze mialam Cp. Ulokowana w jajowodzie. Wykryta przy becie 300ale w następnym badaniu juz 263 i spadajaca. Zatrzymali mnie w szpitalu na tydzien. Miał być podany mtx. Finalnie nie podali bo beta spadala ale codziennie nasluchalam sie o wycieciu jajowodu. Podczas calego pobytu beta spadla do 8 . Ale mimo to w jajowodzie nadal bylo. Lekko sie zmniejszyło ale zawsze. Niby lekarz mówił że to trwa kilka tygodni. Ale zawsze w glowie swojej jest jakas obawa. Mówili mi że mtx powoduje rozpad CP i dlatego na początku moze wzrosnac beta. I to jest normalne.
Kiedy masz kontrolne usg?Dziewczyny ja takze mialam Cp. Ulokowana w jajowodzie. Wykryta przy becie 300ale w następnym badaniu juz 263 i spadajaca. Zatrzymali mnie w szpitalu na tydzien. Miał być podany mtx. Finalnie nie podali bo beta spadala ale codziennie nasluchalam sie o wycieciu jajowodu. Podczas calego pobytu beta spadla do 8 . Ale mimo to w jajowodzie nadal bylo. Lekko sie zmniejszyło ale zawsze. Niby lekarz mówił że to trwa kilka tygodni. Ale zawsze w glowie swojej jest jakas obawa. Mówili mi że mtx powoduje rozpad CP i dlatego na początku moze wzrosnac beta. I to jest normalne.
Super ze udało się bez lekow
reklama
tzn juz jedno miałam po wypisie. Teraz drugie w piatek u mojego lekarza. Akurat dobrze bo przyszla miesiaczka wiec zobaczymy czy sie wchłonęło.Kiedy masz kontrolne usg?
Super ze udało się bez lekow