reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Metotreksat - ciąża pozamaciczna

reklama
Dziewczyny ja takze mialam Cp. Ulokowana w jajowodzie. Wykryta przy becie 300ale w następnym badaniu juz 263 i spadajaca. Zatrzymali mnie w szpitalu na tydzien. Miał być podany mtx. Finalnie nie podali bo beta spadala ale codziennie nasluchalam sie o wycieciu jajowodu. Podczas calego pobytu beta spadla do 8 . Ale mimo to w jajowodzie nadal bylo. Lekko sie zmniejszyło ale zawsze. Niby lekarz mówił że to trwa kilka tygodni. Ale zawsze w glowie swojej jest jakas obawa. Mówili mi że mtx powoduje rozpad CP i dlatego na początku moze wzrosnac beta. I to jest normalne.

Dziewczyny ja takze mialam Cp. Ulokowana w jajowodzie. Wykryta przy becie 300ale w następnym badaniu juz 263 i spadajaca. Zatrzymali mnie w szpitalu na tydzien. Miał być podany mtx. Finalnie nie podali bo beta spadala ale codziennie nasluchalam sie o wycieciu jajowodu. Podczas calego pobytu beta spadla do 8 . Ale mimo to w jajowodzie nadal bylo. Lekko sie zmniejszyło ale zawsze. Niby lekarz mówił że to trwa kilka tygodni. Ale zawsze w glowie swojej jest jakas obawa. Mówili mi że mtx powoduje rozpad CP i dlatego na początku moze wzrosnac beta. I to jest normalne.
Kiedy masz kontrolne usg?

Super ze udało się bez lekow ☺️

reklama
Do góry