reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Kruszynak fajnie ze o nas pamietasz powodzenia :-)
Maniulka trzymaj sie i daj znac co i jak :-)

A ja leze i padam juz nie wiem jak mam sie ukladac wszystko mnie boli w piatek do lekarza hmm mam nadzieje ze bedzie ok
Przeczytalam juz wszytsko o wyprawkach dla nas i dla dzieci powoli kompletuje wszytsko i pakuje:happy:
No i czekam na ta pake z allegro mam nadzieje ze dojdzie do piatku bo sie juz niecierpliwie:-D

reklama
Witajcie babeczki,
ja już dzisiaj tak dobrze nie spałam. Wstawałam do ubikacji, potem nie mogłam sobie miejsca znaleźć i tak w kółko. Od 5-tej dzidziuś tak po brzuszku buszowł, że też nie mogłam zasnąć.
Teraz zjadłam śniadanko (budyń sobie zrobiłam) i piję herbatkę:)
Dziewczyny, te które mówią, że w ostatnim czasie tak dużo przytyły, może to poprostu przez święta, wkońcu niedawno były:tak:
Vinniki próbuj dalej dzwonić, wkońcu ginka odbierze telefon:-)
maniulka 3 maj się, mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze!

jak byłam na usg w 34t1dc to lekarz powiedział mi tak, że teraz dziecko przybiera 250gr tygodniowo, więc skoro mi zostało jakieś 5-6 tygodni a Mała ważyła 2530, to powinna się w 3800 zmieścić - ale ja tak do końca nie wierzę, obawiam się, że będzie miała 4kg, jak pierwsza córka :sorry2:
maniulka, justina - powodzenia w badaniach i mam nadzieję, że szybciutko Wa...[/QOUTE]

DZIECI mojej Siostry tyle wazyly a ja ciekawa jestem ile moja będzie :) jutro się dowiem to wam napisze :)) juz sie nie moge doczekać, żeby ja "zobaczyc" oby się udalo tym razem :tak::blink:

Czesc kobietki i brzuszki
Tak sobie was czasem podczytuje jak mam gorsze dni i naprawde poprawiacie mi nastrój :tak: Dziekuje :-D
Dużo sie u was pozmieniało pozdrawiam gorąco w te chłodne dni :rofl2::-)
Kruszynko, My o Tobie też pamiętamy i bardzo miło, ze do nas zajżałaś, odzywaj się częściej:tak:

A ja coś czuję, ze mnie jakaś choroba zaczyna rozkładać i to jak zwykle od zatok przynosowych, do tego cera mi się jakos popsuła...mam dzisiaj chyba kiepski dzień.....

To i ja sie przywitam.Wstalam dzis w kiepskim humorze:wściekła/y:,kurier mial dzis po paczke przyjechac,bo wysylam do Polski,dodzwonic sie nie moglam i nagralam taka wiadomosc na sekretarce tej firmy ze hej .. :sorry2: po 3 minutach mialam odpowiedz na maila i telefon z przeprosinami,przyjada w poniedzialek.Banda granda...kupilismy tesciom tv i tamci czekaja jak na zmilowanie a tutaj sie guzdraja...
Ja dzis zjadlam sobie slodka buleczke z nadzieniem jablkowym ,popilam herbatka:-).
Poplotkowalam z mama przez telefon i od razu mi lepiej.
Tez bym chciala isc na usg popatrzec na naszego skarba ,ale mam badanie z usg dopiero za 4 tygodnie.Takie zwykle to w przyszly wtorek.

Witajcie :-)
jak się spało ??
widzę że w tym tygodniu dużo wizyt się szykuje, trzymam kciuki za wszystkie, oby były pomyślne :-)
Miroslava1979 trzymaj się cieplutko i nie poddawaj chorobie, może jakaś wit c, herbatka z miodem, ciepłe łóżeczko i pomoże :-D
Caro81 ja tez często wstaje do wc w nocy a potem zasnąć nie mogę, to jest straszne ale jakoś damy radę jeszcze troszkę i koszmar się skończy :-p

hej hej

jakos nie mam nastroju do pisania, ale przeczytałam wszystko...

cos iepski dzien mam-boli mnie głowa i jaas ospała jestem-od tyg słabo spie-budze sie o 2 i nie spie do 5....nie wiem dlaczego...najgorsze ze nawet jakbym chciała sie w dzien przespac to nie moge-niby leze ale zasnac sie nie da...masakra

witajcie,
mnie się spało beznadziejnie - pobudki do łazienki o 2, 4 i 6 - czyli jak na karmienie ;-)
byłam dzisiaj u lekarza, robiła mi usg, mierzyła dzidzię: na 35t6dc mamy ok. 3200 :tak: a tu jeszcze miesiąc, mówiłam, że będzie 4 kilo jak nic! :sorry2:

ola_o no to dużą dzidzie w sobie nosisz ;-) oj jak ja bym chciała wiedzieć ile moja ma :baffled: ale może 13stego się dowiem na wizycie ;-). Współczuje wstawania w nocy, ja jak zasypiam wieczorem około 24 to budzę się dopiero o 8.

reklama
Witajcie ja też mam problem ze spaniem też budzę sie około 2 w nocy i potem tak tylko zamykam oczy i patrzę a dopiero 3 i 4 i 5 itd ciągle biegam do wc na siku rano bym spała ale dzieciaczki mnie budzą.
Do poprawy humoru robię dziś pączki :tak::-D:-D:-D
narobiłyście mi smaka :-D
Zupa jarzynowa z kapusty włoskiej i brukselki się gotuje same przyjemne zapachy.
Miałam dziś bóle tak jakby miesiączkowe ale trwały krótko więc sie nie martwię teraz coraz częściej chyba będę je mieć .
Nic zmykam narka

Do góry