reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Ja sie delektuje sokiem zurawinowym ,pomaga jak tylko cos sie dzieje "na dole":-).
Nieraz tez wydaje mi sie ze jestem pelna a za moment nic nie moge z siebie wydusic:laugh2:

reklama
no i mam za swoje- połaziłam dziś chwilę, sprzątnęłam lekko w kuchni, wstawiłam naczynia do zmywarki, posiedziałam przy stole bo sąsiad przyszedł na chwilę- calość zajęła mi 1,5 godziny i pojawiły się kłucia w podbrzuszu:-( miałam brać nospę ale się położyłam i jakoś przeszło tylko teraz znowu krocze boli, a juz tydzień odkąd leżałam miałam z tym spokój..Co racja to racja LEŻEĆ TO LEŻEĆ:szok:

Poza tym całe dnie sama spędzam, bo mąż się uczy (jest informatykiem) do jakiegoś egzaminu (jakiś certyfikat ma zdawać ważny) no i jak wraca z pracy to siada znowu do laptopa.. Złoszczę się bo już samej mi ciężko w domu wytrzymać jak nie ma do kogo gęby otworzyć i jak wraca to chciałabym z nim czas spędzić ale buuu.... Muszę dać radę-jeszcze tylko tydzień..:-(choc potem ma uczyć się do swoich studiów które kończy:-( no i tak chyba już do porodu:-( a gdzie czas dla mnie??Tak wiem wiem okropna jędza jestem bo tylko bym jego zagarnęła dla siebie:-(

Nie ma to jak wyżalić się na forum i ponarzekać jaką jest się okropną:(

Dobra idę spać, koniec z żaleniem się.

Kololowych Snófffff :) hihi

Ostatnia edycja:
Hmm... Co u mnie? Troszke sie pozmieniało mieszkam obecnie w Londynie tutaj tez pracuje i ukladam sobie zycie;-) moze za jakis czas znow bedzie mi dane nosic w sobie taka malenka istotke :-)poza tym wszystko zeby nie zapeszyc jest naprawde dobrze
Zawsze bede o was pamietac i was podgladac poniewaz czuje sie poniekad z wami zwiazana :tak:
Buziaczki dla was i waszych malenstw :-D spijcie dobrze kochane hehe i nie przesadzajcie z pączkami :-p

Hmm... Co u mnie? Troszke sie pozmieniało mieszkam obecnie w Londynie tutaj tez pracuje i ukladam sobie zycie;-) moze za jakis czas znow bedzie mi dane nosic w sobie taka malenka istotke :-)poza tym wszystko zeby nie zapeszyc jest naprawde dobrze
Zawsze bede o was pamietac i was podgladac poniewaz czuje sie poniekad z wami zwiazana :tak:
Buziaczki dla was i waszych malenstw :-D spijcie dobrze kochane hehe i nie przesadzajcie z pączkami :-p

Kruszynka to zycze Ci szczescia na angielskiej ziemi:-),ja przyjechalam na rok ( do szkoly) a juz mi 8 leci:-D i rodzine zdazylam zalozyc na obcej ziemi .Powodzenia :-):-):-)
Ide sobie polezec dziewczynki w wannie:tak:,jakby cos to do jutra.

Bardzo dziękuje za miłe słówka :-)mam nadzieje że mnie na kopach pogonią bo co będą tyle czasu ze mną robić albo jakas przepustka ;-)no zobaczymy.\
Będę pisać sms raz do jednej raz do drugiej ;-)i informować jakie krzywdy nam się dzieją.
Jak znajdę chwilkę to może jeszcze z rana się pokaże a jak nie to do usłyszenia bede tęsknić :-(
Aha i nie zapomnijcie mnie informować o rozpakowanych mamusiach :-)

Maniulka mam nadzieję że na tyle krótko będziesz w szpitalu że sama przeczytasz jak pierwsza z Nas się rozpakuje :tak:

dzień dobry!!
ja już wstałam-szybki przegląd forum zrobiony:tak:
ide na tv co by z pół dnia zleciało:-D aaa jeszcze śniadanie trzeba zjeść i kotu naszykować jedzonko.:tak:

Maniulka trzymaj się!!

Witajcie!
Kruszynka, miło, że zajrzałaś. Życzę Ci wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń:tak:
Maniulka, trzymaj się, trzymam kciuki byś szybko do nas wróciła.:tak:
Moi chłopcy wczoraj wrócili, tak się cieszę, że znów jestesmy razem.
Ginka kazała mi dziś zadzwonić o 9 i umowić się na usg (tydzień temu była chora). Tak na to czekałam, a ona nie odbiera telefonu :no:

reklama
Hej!!!
Dzis jakos slabo spalam:-:)-:)-(.
musze sie powoli zbierac bo dzis wizyta,mam cicha nadzieje ze zrobia mi USG chodz by dlatego ze bylam ostatnio w szpitalu.
Trzymajcie kciuki zebym na zdrapke nie trafila:-)

Do góry