reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Maniulka – teściowie na pewno sobie poradzą. Nie martw się na zapas, może szybko Cię wypuszczą, najważniejsza Martynka teraz.
Justina – za Ciebie też trzymam kciuki. Będziesz miała pewność , że wszystko jest w porządku jak CI porobią wszystkie badania.
Maniulka, Justina – informujcie, Dziewczyny, co i jak.

Też się trochę przestraszyłam, bo i mnie pod wieczór trochę puchną dłonie, ale mój gin o żadnym podejrzeniu zatrucia nie mówił.

reklama
Czesc kobietki i brzuszki
Tak sobie was czasem podczytuje jak mam gorsze dni i naprawde poprawiacie mi nastrój :tak: Dziekuje :-D
Dużo sie u was pozmieniało pozdrawiam gorąco w te chłodne dni :rofl2::-)

Hej Kruzynka!!!
Jak milo ze jeszcze o nas pamietasz:-):-):-)
Cieszymy sie ze czytanie naszych postow w jakis sposob poprawia Ci humor,my tu na wzajem sobie poprawiamy:-)
A co U ciebie?
Pozdrawiamy Cie cieplutko:-)

Justina wystraszyłaś mnie teraz ja ostatnio w 3tyg przytylam 4kg i mój gin nic nie mówił że to moze być zatrucie ciążowe a puchnę też jak nie wiem nogi i ręce :szok::-(
maniulka nie martw się będzie dobrze zrobią wyniki i puszczą do domu a o synka się nie martw dziadki napewno dobrze się nim zaopiekują :tak:
justina daj znać co i jak :blink:

Ja pomiędzy ostatnimi wizytami też przytyłam prawie 4 kg :szok: (teraz sprawdziłam w karcie ciąży) eh nawet nie wiedziałam że aż tyle :baffled: a przecież aż tak dużo to nie jem hmm, tyle co przed ciążą (a wszyscy zawsze się śmieli że ja nic nie jem :-p) +słodycze za którymi nigdy nie przepadałam.

dziewczyny powodzenia w szpitalu!! informujcie na bieżąco i mam nadzieję że szybko jednak wyjdziecie:tak:

Ja akurat mam puchniecie już od 3 miesiąca ciąży, lekarz zlecal mi badanie białka i czegoś tam ale wszystko OK- po wynikach na moje puchnięcie stwierdził-WIDOCZNIE taka pani natura:-( ale warto to sprawdzić mysle u każdej.

no właśnie to siusianie- ja tyle nie piję a sikam jak najęta, tzn nie tyle często co duże ilości!!:crazy: wrrrr

Ola pisałaś że dzieci przybierają 250 gr tygodniowo i zastanawiam się od którego tygodnia czy może tylko w ostatnim msc bo jak w ostatnich dwóch to mój mały może dojśc do ponad4 a wtedy na pewno nie zgodzę się na pn.
jak byłam na usg w 34t1dc to lekarz powiedział mi tak, że teraz dziecko przybiera 250gr tygodniowo, więc skoro mi zostało jakieś 5-6 tygodni a Mała ważyła 2530, to powinna się w 3800 zmieścić - ale ja tak do końca nie wierzę, obawiam się, że będzie miała 4kg, jak pierwsza córka :sorry2:
maniulka, justina - powodzenia w badaniach i mam nadzieję, że szybciutko Was wypuszczą a nie będą trzymać aż do porodu...

Kruszynka - fajnie, że wpadłaś do nas - napisz co u Ciebie.

A z sikaniem, Dziewczyny, to ja sikam jak najęta w ciągu dnia niemal co pół godziny a w nocy ze 3 razy albo i nawet cztery:baffled: Ale też dużo piję i to takie zamknięte koło. Przed chwilą oglądałam film na polsacie i jak na końcu pokazali tą malutką dziewczyneczkę, to tak się wzruszyłam...:sorry2:

Mnie wlasnie dobija fakt ze wychodzac z domu to ja "kibeleczka ":sorry2: szukam ...zamiast rozkoszowac sie widokiem czy zakupami dla dzidzi:-D.
Dziewczyny jak lekarze mowia -lez to lezcie nie ma sie co narazac,ja sobie za bardzo pozwalam i juz po 18ej stekam z bolu bo synus chyba zadaje mi kare;-).

reklama
dziewczyny piszecie o tym sikaniu a ja dzisiaj w nocy nie wstałam ani razu a za to rano nie mogłam się wysikać bardzo mi się chciało a nic prawie nie leciało :szok: (mam nadzieje że nie wraca mi zapalenie pęcherza :baffled: ) dopiero jak wyszłam na zakupy i połaziłam to jak przyszłam to już było ok :sorry2:

Do góry