reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Nika_a witaj nowa marcóweczko, fajnie, ze do nas dołączyłaś:-)

A u mnie odwiedzin ciągh dalszy, właśnie była u mnie moja sąsiadka.... Jejku, a mówią, ze jaki poniedziałek, to potem taki cały tydzień:-)

ufff...

nadrobiłam wszystko, ale nie pamietam kto co pisał wiec poodpisuję trochę chaotycznie...

1. lista do watku zamknietego- bede ją wysyłac w poniedziałek 23-tak zeby mamy które nie logują sie codziennie miały szanse sie zapisac...nie powinno to potrwac dłuzej niz 3-4 dni, wiec mysle ze pod koniec przyszłego tyg wszystkie mamy z listy beda mialy juz dostep

2. ola-fajnie ze załozyłas watek kontaktowy-ja przez jakis czas wysyłaląm wsztskim po kolei dane do mnie, ale wiekszosc nie podochodziła- nie wiem dlaczego

3. sara-fajnie ci ze masz juz mała ze sobą...mysle ze niedługo powstaną watki bardziej zwiazane z dziecmi...bedzie o czym i gdzie pisac....

4. ktos pytał o wizyty i ktg-ja mam wizyty co 2-3 tyg a ktg miałam dzis tylko dlatego ze sama sie na nie zgłosiłam bo mały sie nie ruszał-z polecenia lekarza nie miałam jeszcze robionego

to chyba wszystko co było poruszane-o znieczulicy juz wiecej nie pisze bo mnie to wkurza---ciaza to nie choroba...hehe...pewnie-tylko dlaczego po ciazy człowiek dochodzi do siebie dłuzej niz po wycieciu wyrostka???

uciekam jeszcze inne watki poczytac

Witamy Nik_a :-):-)

wrocilam wlasnie z USG moje sloneczko ulorzone glówkowo całe szczescie, bo naprawde chce urodzic SN.. Rozwija sie prawidlowo waga tak samo co prawda moj gin wychodzi z zalorzenia ze nie ma opcji powiedziec dokaldnej wagi (i ma chlop racje) wiec woli powiedziec ze waga jest ksiazkowa.. dalej mam lykac tableteczki, skierowanie na ostatnie badania (mocz morfologia i po raz 3 grupa krwii niestety mialam robione 2 razy i raz wyszlo A rh+ a nast razem A rh- sama nie wiem jak to mozliwe no ale zobaczymy) no i 24-go lutego ostatnia wizyta pozniej juz tylko w szpiatalu mamy sie spotkac.. Czyli chyba moja malutka urodzi sie przed terminem (23 marzec) ide spac bo jakas zmeczona jestem pozdrwaiam i milej nocy...

malenstwo-watek kontaktowy jest na zamknietym watku-dopisz się do listy-niedługo bedziesz miała dostęp-mysle ze pod koniec przyszłego tyg, bo w poniedziałek bede wysyłała listę do admina:-D

Sara - ale fajnie, że już jesteś z nami! Ale masz cudnie, że możesz już tulić Córeczkę! Ucałuj Julitkę od Marcówek:-D

Nik_a - witamy nową Marcówkę!

Mirka
- do nas dziś też wpadł mój brat a jutro zapowiedziała się do nas siostra męża. Ja na ogół lubię odwiedziny i odwiedzać...

Ostatnia edycja:
reklama
Sara super,że już jesteście w domku. Fajnie, że masz już malutką przyy sobie. Ja muszę jeszcze trochę poczekać, ale warto czekać, póki małemu dobrze w brzuszku, to niech soie tam siedzi.

Nika_a
witamy na forum!!! Tylko uważaj, bo od tego forum można się uzależnić. Ja juz tak mam.;-)

Mirosława jeśli te powiedzenie się sprawdz, to będziesz miała tydzień pełen odwiedzin:tak:

Do góry