reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
Ojjj z tym uzaleznieniem to jest prawda:tak:

jak nie zajrze tutaj przynajmiej przez kilka godzin to juz tylko mysle kiedy bede mogla poczytac co tam u marcoweczek :happy:

Normalnie gorzej niz narkotyk heheeh:-D

Sara, witaj z powrotem, żeby nie powiedzieć "w domu" ;-) mam nadzieję, że dobrze się czujesz i że Julitka nie płacze zbyt często ;-);-)

nik_a, witaj na forum

Witajcie mamuśki miałam dziś wizytę i jest lipa,rozwarcie jest na 1,5 szyjka skrócona o 1 cm ale zapomniałam zapytać ile jeszcze zostało spojenie tak mnie boli że wyrobić nie mogę i mam skurcze i strasznie twardy brzusio. Przepisał mi narazie nospe forte a w środe mam KTG i jak wykaże skórcze to dostanę fenoterol tylko tu tez pojawia się problem bo powiedział że cukrzyca nie lubi się z tym lekiem więc co za tym idzie większa dawka insuliny.Kazał mi leżeć i wytrzymać jeszcze 3 tygodnie bardzo jestem ciekawa czy mój synus zechce sobie jeszcze poczekać tych 3 tygodnie.Na domiar tego poślizgnęłam się wczoraj dwa razy i dziś też na szczęście nie upadłam u nas mnustwo śniegu może przez to mnie tak spojenie nawala.
Pisałyście o tolerancji w autobusach itd ja dziś miałam wracając od lekarza jechałam tranwajem i nikt nie ustąpił mi miejsca ale zdażało mi się że ustępowali.Usiadłam dopiero jak baba wysiadałan na następnym przystanku , a najbardziej to podobają mi się starsi ludzie wpadają do tranwaju nie czekając aż człowiek wysiądzie i leci na złamanie karku żeby tylko usiąść no porażka .

;-) a mi się dzisiaj coś nie chce pisać :crazy:. Byłam dzisiaj na zakupach i takie śliczne ubranka kupiłam dla małej :tak::-) więc zakupy w pełni udane :-). Dzisiaj i jutro śpię sama, bo męża nie ma, znowu pracuje tam gdzie w piątek i sobotę.

hejka

nika mam nadzieje ze nie jestes niktosia haha, a powaznie to jakos bardzo pozno tutaj zawitalas do nas...

Sara
chyba wszytskie Ci zazdroscimy haha juz masz swoja kruszynke na zewnatrz,
a jak pokarm pojawil se na ktora dobe? pytam z ciekawosci bo u mnie po cc dopiero na 4 dobe...

ciekawe jak tam u ewelci.....

po wczorajszej wizycie dowiedzialam sie jak zwykle tylko to, ze wszytsko jest wporzadku , juz nawet nie ciagnelam go za jezyk bo zeszlo na inny nieco temat, przyznal ze fe...daja czesto na wyrost zeby zapobiec....jesli mnie nic nie boli nie mam powodow do brania tego....poza tym kolejne usg 7 marca zeby zobaczyc jak mlode ulozone przed porodem...

kurcze wlasnie zjadlam loda cieplego, ktorego kupilam Hubciowi matko chyba musze sie opamietac....ale jaki mega apetyt mnie dopadl mam nadzieje ze to nie objaw gromadzenia zapasow przed porodem....

wczoraj miałam strasznie leniwy dzien-czyt. zanudzałam sie:-(
dziś nie lepiej bo tak mi się dobrze spało a wredny kot zaczął miauczeć pod moimi drzwiami o 8:wściekła/y::wściekła/y:wrrr już zła jestem:wściekła/y:
Poza tym jakoś ten czas mi tak wolno leci:-(

Sara super ze już jesteś w domu, napewno jako niejedyna zazdroszczę Ci tego:-D

Witam tez nowa marcóweczke:tak:

A teraz zmykam bo coś weny twórczej nie mam:zawstydzona/y:

A co do uzależnienia to prawda!!nawet jak nie pisze to i tak czytam wszystko na bieżąco:-D

reklama
Mam nadzieje ze Sara znajdzie troszke czasu i napisze mi jak to teraz u niej wszystko wygląda :) z mała na pokładzie hehe :)

w ogóle teraz aż zazdrość łapie ze niektóre mają już swoje maleństwa a tu człowiek czeka i czeka i każdy dzień sie z jednej strony wlecze z drugiej zasuwa :/

Mam nadzieje ze starczy mi cierpliwości która już normalnie jest na krańcowym wykończeniu :/

Do góry