reklama
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Wiadomosc od eewelci na nieobecnosciach
mamusia
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Przeczytałam no to miejmy nadzieję że dziś już Ewelcia urodzi.
A ja dziś mam taki power że szok normalnie tam mnie nosi że chciałabym wszystko zrobić na raz .
Mój organizm chyba wariuje .
Wczoraj wieczorem znów skurcze 3 dzień pod rząd ale po kilku godzinach ustają i są co pół godziny więc oki.
Nic miłej niedzieli WAM życzę bęę zaglądała oczywiście czy sa jakieś wieści od Ewelci.

A ja dziś mam taki power że szok normalnie tam mnie nosi że chciałabym wszystko zrobić na raz .
Mój organizm chyba wariuje .

Wczoraj wieczorem znów skurcze 3 dzień pod rząd ale po kilku godzinach ustają i są co pół godziny więc oki.
Nic miłej niedzieli WAM życzę bęę zaglądała oczywiście czy sa jakieś wieści od Ewelci.

Hej dziewczyny.
Ja tylko na chwilke sprawdzic co sie dzieje:-)
Biedna ewelcia , tak dlugo sie meczy.Mam nadzieje , ze teraz bedzie z gorki.Maniulka , pozdrow ja od marcowek:-)
Ja wczoraj mialam jechac do Warszawy zawiezc syna na ferie do siostry i nie pojechalismy , bo ze mna jakos kiepsko bylo , dzis niby troche lepiej ale jakos caly czas mi niedobrze:-( Jak mi przejdzie to pojedziemy jutro , a jesli nie to chyba wysle moich mezczyzna samych.
Milej niedzieli zycze.Ide sie polozyc i wypic herbatke z malin:-) Buziaki
Ja tylko na chwilke sprawdzic co sie dzieje:-)
Biedna ewelcia , tak dlugo sie meczy.Mam nadzieje , ze teraz bedzie z gorki.Maniulka , pozdrow ja od marcowek:-)
Ja wczoraj mialam jechac do Warszawy zawiezc syna na ferie do siostry i nie pojechalismy , bo ze mna jakos kiepsko bylo , dzis niby troche lepiej ale jakos caly czas mi niedobrze:-( Jak mi przejdzie to pojedziemy jutro , a jesli nie to chyba wysle moich mezczyzna samych.
Milej niedzieli zycze.Ide sie polozyc i wypic herbatke z malin:-) Buziaki
madzik_
Fanka BB :)
Justyna pochwalę się może wieczorkiem jakims zdjęciem
Kurcze dziewczyny no i teraz łażę i myslę o Ewelcii, trzymam mocno kciuki.
Mąż zszokowany i przestraszony, mówi że my się chyba wobec tego na połowę marca możemy szykować, ale ja mówię do niego że może tak a może i na koniec marca albo i później
skurcze przedwczesne były ale jak to będzie z końcówką to zobaczymy. Na razie sie trzymamy.
Moja ciocia wczoraj była u rodziców bo tak mnie chciała zobaczyć, oglądając mnie powiedziała że mam mały brzuch!!
(hehe no nie wiem czy 120 cm w obwodzie to mały brzuch
:-)) że myślała że jak mnie zobaczy to ja już jakaś wielka będę
hehe każdy co mnie widzi to co innego mówi. Chyba ,nie tak pocieszają?
Moja koleżanka fryzjerka jak mnie zobaczyła to mówi do mnie "Chyba duży dzidziuś będzie!!
"a ja na to ze właśnie brzuch mam duży ale dzieciaczek mały wg USG
Skwitowała też że mężowi ciąża służy
podziwiała jego brzuszek
a mąż tylko się śmial. Dziś mi rano oznajmił że w pracy koleżanki też podziwiają jego brzuszek
Fakt przytył jakieś 6-8 kg

Kurcze dziewczyny no i teraz łażę i myslę o Ewelcii, trzymam mocno kciuki.

Mąż zszokowany i przestraszony, mówi że my się chyba wobec tego na połowę marca możemy szykować, ale ja mówię do niego że może tak a może i na koniec marca albo i później

Moja ciocia wczoraj była u rodziców bo tak mnie chciała zobaczyć, oglądając mnie powiedziała że mam mały brzuch!!

Moja koleżanka fryzjerka jak mnie zobaczyła to mówi do mnie "Chyba duży dzidziuś będzie!!

madzik_
aaa idę robić naleśniki
dopiero dziś na nie czas bo w piątek nie zdążyłam:-(
Zaserrwuje gościom deserek

Zaserrwuje gościom deserek

Vinniki
Mamusia chłopczyków
Volcan, cieszę się, że się lepiej czujesz 
Madzik, ja też mam 120 cm w brzuchu i też wczoraj jedna znajoma, która wcześniej widziała mnie w listopadzie, skwitowała - nic Ci ten dzidziuś nie urósł! Cóż, jak widać pewne komentarze nic nie znaczą.

Madzik, ja też mam 120 cm w brzuchu i też wczoraj jedna znajoma, która wcześniej widziała mnie w listopadzie, skwitowała - nic Ci ten dzidziuś nie urósł! Cóż, jak widać pewne komentarze nic nie znaczą.
reklama
M*R*
Hej
Ja jestem jak z krzyza zdjeta...usnelam po 3 ej,Walenty zakonczyl sie sexikiem i myslalam ze urodze
po godzinie od baraszkowania.Skurcze,bole brzucha...juz zapowiedzialam mezowi ze od dzis "wstrzemiezliwosc seksualna az do odwolania".Wystraszylam sie w nocy bardzo,termin cesarki mam juz zaklepany ,nie chce niespodzianek.
Siedze w kuchni (juz wysprzatanej po wczorajszym kafelkowaniu)i ostro obiad robie.
Milej niedzieli dziewczyny.
Ja jestem jak z krzyza zdjeta...usnelam po 3 ej,Walenty zakonczyl sie sexikiem i myslalam ze urodze

Siedze w kuchni (juz wysprzatanej po wczorajszym kafelkowaniu)i ostro obiad robie.
Milej niedzieli dziewczyny.