reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Co do telefonu to ja sie boje, ze w marcu sie zaczna telefony i smsy typu "urodziłaś już?" albo "No kiedy rodzisz?" i będą mnie pewnie wkurzac :-D Mojej siostrze w 9 mcu to moj tata powiedział :"No skup się, to może w koncu urodzisz", heheheh:-D:-D

Ja tylko dam siostrze znac smsem, ze jade na porodówkę, no i Wam :-D A reszty nie bedę denerwowac, dopiero po wszystkim.

Ja się dziś czuję, jakby to był nie 9 miesiąc tylko jakiś 6, brzuch luźny, nic mnie nie boli, dzidzius sie rusza, ale w pecherz nie kopie i w zebra się nie wwierca, wygodnie mi się i siedzi, i stoi, i chodzi, i leży... tak to sobie mogę chodzi cdo 40 tygodnia:tak: Nawet dzis dalam sobie rade łydki wydepilowac depilatorem i zrobic pedicure, jakiś wyjątkowy dzień!!:tak::-D:-):szok::rofl2:

reklama
Nika81 już przestań się denerwować bo będziesz miała córeczkę nerwową :-)
Poleż zrelaksuj się,pogadj z brzuszkiem mi to pomaga zwłaszcza jak mała odpowiada mi puknięciami ;-)

Taa powiedzcie to mojemu m. Ze nie wolno mi sie denerwowac,i ze mam dosyc tego jego chol... kolegi - alkoholika. I jego szukania pretekstów do wypicia.wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Dziewczynki wkleiłam fotkę Małej Martynki - córci Trudzi na wątku zamkniętym (Trudzia mnie upoważniła), jest śliczna tak samo jak Mała Julitka :tak::-D

no to juz nie jestes sama w zlym humorze :dry:

wlasnie przyszedl moj d i ja dla zartu mowie do niego ze dziekuje mu za kwiatka (ktorego nie dostalam ) a on naskoczyl na mnie ze mam fiola na punkcie prezentow:angry:

o co mu chodzi.. pewnie ktos go wkurzyl i jak zwykle musi sie wyrzyc na mnie:wściekła/y:
no i zepsol mi humor ...

Hej dziewczynki,
a ja dzisiaj humorek mam fajny. Rano dostałam od męża czekoladki w serduszka+maskarę do rzęs, a po południu byliśmy w kawiarence na gorącej czekoladce i lodach:tak:. Potem miałam ochotę na frytki, więc po drodze wstąpiliśmy do McDonalds:-)
Mąż zaczął też przygotowywać pokój dla dzidzi. Komputer przeniósł do stołowego, a książki do sypialni. Wziął się też za malowanie regałów, aby w sypialni ładnie było. Właściwie, to miał on dzisiaj bardzo pracowity dzień, a ja się trochę obijałam. Lubie weekendy, bo przynajmniej mam męża cały czas przy sobie;-)

Nika, a Ty nie złość się na swojego. Jutro sobie napewno walentynki odbijecie.

kasiuLLka szkoda, że jeszcze nie mam dostępu do zamkniętego:-( z chęcią pooglądałbaym zdjęcia maluszków.

Ale się nie mogę doczekać wiadomości od Ewelci. Mam nadzije, że już rodziła, i że wszystko jest dobrze:tak:

Ojejku! Sara i Truda juz urodziły, Ewelcia pewnie juz tez no to juz naprawde na dobre sie zaczelo..;-)
A ja byłam dzis na wizycie, no i moja Malutka dalej noska do góry zadziera, ciekawe czy jeszcze sie odwróci, lekarz mówi,że ma na to jeszcze tydzień, a właśnie zaczął mi sie 35 tydzien. Czy tak jest? Jesli jest to moje pierwsze dziecko to wtedy sa wskazania do cesarki??

reklama
Dziewczynki wkleiłam fotkę Małej Martynki - córci Trudzi na wątku zamkniętym (Trudzia mnie upoważniła), jest śliczna tak samo jak Mała Julitka :tak::-D

kto może mnie umieścić w dostępie wątku zamkniętego...???

wpadam znów na minutkę - mam nadzieję że w poniedziałek oddadzą mi mojego komputerka z serwisu... zaglądam a tu się rozkręciło na maksa...
dzisiaj walentynki minęły zakupowo - byliśmy w m1 bo mężulek spalił czajnik... ach a to nasza 9 rocznica zaręczyn;-)

Do góry