reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Firehead, dokładnie, USG nie jest takie dokładne, bo dzieci przecież różnie rosną i wtedy termin jest inny. Ja jakoś wierzę, że jak przyjdzie czas to mały powie, MAMA DO SZPITALA, JA JUŻ CHCĘ NA ŚWIAT:-Dno i wtedy będzie pewna data narodzin :-)

reklama
Ewelcia ok tylko jak ja bylam w szpitalu tez rozwarcia nie mialam a teraz ekhmmmm jest!!!! kurcze a zadnych bolow niczego nie mialam oby tak do konca leze i jest ok kurde poddenerwowana jestem no

Truda23! Ja mam rozwarcie na palec od dwóch tygodni 4 dni temu odstawiłam leki, bo po 36 tyg wg moje gin nie trzeba juz ich brać... póki co jeszcze w dwupaku ;-)Tylko wolniej i oszczędniej choć wczoraj biegałam po hurtowniach dziecięcych :-p

Firhead moze to glupio zabrzmi ale mi ulzyl:-) ze tak mozna heheh i ze jeszcze biegasz :-) dzieki lepiej mi no nie zrozum mnie zle kochana :tak::happy:

Ewelcia ok tylko jak ja bylam w szpitalu tez rozwarcia nie mialam a teraz ekhmmmm jest!!!! kurcze a zadnych bolow niczego nie mialam oby tak do konca leze i jest ok kurde poddenerwowana jestem no

No Ciebie ma kto zbadac,a mnie???:confused::confused::confused:
Te cymbaly tutaj nie badaja,nawet nie widzialam fotela ginekologicznego:szok::szok::szok:.
Ostatni taki konkretny przeglad podwozia mialam w 23tyg jak bylam w PL przychodni na usg 3d i 4d.
Ale ja leze i mam nadzieje ze wytrzymam jeszcze troszke,a tak poza tym w poniedzialaek zaczynam 37tydz:-):-):-)

Dziewczynki, nie ma się co martwic, juz tak daleko donosiłysmy ciąże, że teraz to już nic złego nie powinno się stać. O ile się nie mylę to nawet jak dziecko urodzi się szybciej, to po osiągnięciu 2 kg wypisują do domu jak nic złego się nie dzieje, a przecież nasze dzieciaczki już dawno mają po dwa kg. Fakt, ze lepiej, zeby posiedziały jeszcze w brzuszkach, ale jak będą się chciały urodzić wcześniej, to nie bedzie wielkiej tragedii:tak:

Witam brzuchatki :-)
u mnie nuda gotuje obiadek ( ziemniaczki, mielone i buraczki z chrzanem mniam :tak: ale później niezła zgaga bedzie :-D:-p)
oj dziewczynki mamy coraz bliżej tego wielkiego dnia aż się boję a coś czuję że pójdę wcześniej rodzić niż mam termin :baffled: brzuszek opadniętny małe skurcze dostaje w pon idę do ginka zobaczymy co mi powie czy nie mam czasem rozwarcia :sorry2: powiem wam szczerze że już bym chciała byc po ale to jeszcze za wcześnie tak na koniec lutego mogłabym sie już rozpakować :-D;-)
Miłego popołudnia u nas śliczna pogoda więc trzeba na spacerek się wybrać :tak:

Ewelcia pełne 37 tyg. to ciąża donoszona i można rodzić.Moja córka urodziła sie w 36 i pare dni i też uznali ją za donoszoną.Teraz też mi lekarz powiedział że za 1,5-2 tyg. mogę rodzić.I myślę że tak urodzę.:-)

Truda ja się smieję, że to dlatego, że juz używana ta szyjka jest :-D strasznie się stresowałam na początku, ale najwyraźniej da sie z taką funkcjonować tylko ostrożnie, dużo leżeć i zero sexu :-( Więc sie nie denerwuj, bo od tego brzuch się stawia i szyjka skraca itp itd :-p

reklama
Dziewczynki, nie ma się co martwic, juz tak daleko donosiłysmy ciąże, że teraz to już nic złego nie powinno się stać. O ile się nie mylę to nawet jak dziecko urodzi się szybciej, to po osiągnięciu 2 kg wypisują do domu jak nic złego się nie dzieje, a przecież nasze dzieciaczki już dawno mają po dwa kg. Fakt, ze lepiej, zeby posiedziały jeszcze w brzuszkach, ale jak będą się chciały urodzić wcześniej, to nie bedzie wielkiej tragedii:tak:

Zgadzam sie w 100% :-)

Do góry